До сите матурантки, апсолвентки женски не дозволувајте денов и вечетка никој да ви ги уништи уживајте и бидете свои Прекрасна Вечер
специјален поздрав до ики олсен девојче кај си / се изгуби,одамна се немаме читнато исто така до илипили мн си ми слатка,мила и фина перла личноста која знае секогаш да ме насмее,се смеам дури и никот ко ке ти го прочитам гордана10 ти пракам бакнежи и ти посакувам пријатен ден.
ДоСноу-квин Кога и да отворам нови мислења се на неа нелетувам редовно ја читкам А да не заборавам да и го честитам црвеното До Н.Кети Девојката што секогаш знае да ме ислуша и да ме насмее До Серафима Најдобрите совети сум ги добила од неа До Фаирлес Одличен пријател, секогаш спремна да помогне
Поздрав бек до tweety26, се надевам ќе се видиме викендов И до две феминки во чии постови толку многу се пронаоѓам, што често помислувам дека јас сум ги напишала. Најмногу сличности имам со нив две - Bright & teddybear Имајте прекрасен викенд!
gingerchild За песната постирана на постот во СДК. Цело време ја слушам, релаксира, дури и по скапаниот ден што го имав денеска. Воедно ти посакувам пријатен пат и престој. Со убави спомени да ни се вратиш.
СП до Ади најубаво да си поминеш вечерва Поздрав и до сите други матурантки и апсолвентки нека ви е со среќа на сите
Со огромна чест и задоволство сакам да упатам еден специјален поздрав до мојата ми комшивка вештица: http://www.youtube.com/watch?v=2BsppnwI-K4 Спојлер не за друго дека онаа ми е посвети песнава,па јас да вратам со контра удар!
Сакам да ја поздравам Мис Ричи Мис, кога ќе ми дојдеш на гости ќе ти спремам палачинки со нутела Спојлер Поздрав и до Бети ако прочита - новата другарка И до Дивајн поздрав. И до Горде. И до сите обожаватели на прекрасново суштество Абе ве поздравувам сите па зш да не.
Сп до SanjaKirchner, случајно открив дека имаме многу заедничко. Еден групен поздрав до сите помлади феминки кои се активни во модното катче, едно вистинско освежување на овој форум. Да не ги редам поединечно, повеќе се, си знаат кои ги лајкувам секогаш . И секако до FBI за вложениот труд да изанализира толку многу комбинации.
Епа и Росоњерка и Хипстер ондак те избуткале Поздрав до Саја, девојката со најубавите блузички, само што јас го сакам Роки, не Рамбо, ал добро ај ќе поминеш и така пред се ради Џејмс Дин и Бетмен И Поздрав до ДушицаСк И до младата дама Mrs.Cuper Ииии до Алиса од земјата на чудесијата, преубава девојко сакам да се договориме за кафенце
^ Ц ц ц ц ц.... сТрам да ви е, а мене не ме викате, м? Ај таму поздрав до вас, скришни моми едни, сега сум ви скар ете така да си знаете.
Роси немој така ќе те чуе па ќе прави вакви фрки: http://www.youtube.com/watch?v=9DrA4G48Jr0 Поздрав назад до тебе, и уште неколку поздравчиња ем гушки за: Калиопе, Артемишн, Хипстер, Марама, Старфиш, АнаКаренина и Лудото. Уживам во вашите постови. И кога веќе ве поздравив во боите на виножитото, еден поздрав и до Виножитка.
До: CIA Adi - (најубаво да си поминеш) Gordana10 LaReinaDelSur Ludoto kim Strumfeta IvanaMkd Plavusha Zhap4e -И до најубавата 'ми комшика FBI.