Најспецијален поздрав до сите дами што моментално минуваат низ крвавите денови од месецот, со болки во стомакот, гадење од се живо и диво, и ужасно променливо расположение. Се разбираме. Тешко е да си жена, мајке ми.
До Noemi Ме разнежи ептен со описот си останав ваква Во право си 100% за местото на земјата а за другото се трудам колку можам До Annath затоа што јас пак нејзе ја замислувам како совршена сопруга и мајка До Trendafilka затоа што ја читам со мерак Your one great sheila
Специјален поздрав до сите матурантки и апсолвентки што си поминале незаборавно на незаборавната ноќ. Специјален поздрав и до Snow-Queen и таа ни расцвета со црвено цветче. Секоја чест.
СП до КИМ, ДИВАЈН И ТЕДИ ГРЕЈ Ве шакам И почесто да се среќаваме онака на чет. И КИМ, ти коа ќе ми дојдеш на гости, со благо нема да те послужам-не служам нутела
^Aко, ако поздравувај ја ти Ким само, вчера те утепа оговарајќи, оваа Мис, ваква, таква, јас те бранев и пак нема поздрав за мене. Памет за друг пат ми е тоа. Ај додека сум тука, да си ја поздравам АнушкаНестле, знам дека си една силна девојка.
ЕДИТ: Rain, а баш сакав и тебе да те поздравам ам послем откако замина и се заправивме муабет и заборавив. Сакав жими мајка. Нај специјален поздрав то тебе RAINBOW срцлеста една, оф глупава како заборавив. Apology accepted?
СП до pamelche. Бидејќи не можев да и најдам торта со Тито, еве песна. Ти го сакаше нели, ако сум грешка не читајте. http://www.youtube.com/watch?v=29Q9QvNCJlU И поздрав до сите оние на кои внатре во нив ова им се случува
Do Gordana10, k.i.m, pamelche,pupi.girl.,Hurrem-Aleksandra, CIA,FBI,herera, Viiiiip, Rainbow,Daniela........... Ve sakam site
И јас сакам да ги поздравам Мис Ричи, Теди, Дивајн, ептен интересно ни беше вчера И иако зборува овде лошо за мене, ќе ја поздравам Реинбоу зашто јас не сум таква личност - злобна Ме најдоа мене најдобра и најискрена, и од љубомора сакаат да ме прикажат во лошо светло Ве поздравив со зелени букви зашто сте зелени, и тоа со болд зелени Спојлер А оваа Ричи досега во ЛП ми пишеше дека Реинбоу се занесувала многу во последно време, сега пак ја гушка овде, ама лицемерие
^ Луѓево на мислењево почнаа лајкови да стегаат. Може не знаат што е работава еден по еден ќе се издадат што мислат за мене т.е. за нас СП и до Либера
До Калиопе (кажа некои работи кои исто ги мислев да ги напишам :up: ) и Сесилија бидејќи одамна не ја имам поздравено!