За Џенцките што вчера се кафенисале а не викаат на каВе Мис Ричи, Теди, Дивајн,Реинбоу,Ким Спојлер ја поздравувам и Гоцичка,Гоца Gordana10
Еден голем поздрав бек до Мис Ричи и Саја И до Лудото - затоа што не си добра домаќинка ако немаш некоја лузна од пеглата, изгореница од рерната, или фластерче на прстето што малку си го потфатила кога си лупела краставици Туку остај ја фемина, пази да не ја подгориш тортата, па после да те тешат
... до Елементал. Одамна го немам поздравено. ... до Багуфче по иста линија на (не)живеење живот периодов. ... до сите вас матурантки и апсолвентки, сите сте преубави и со среќа понатаму!
сакам да ги поздравам девојките кои одамна ги читам и ми оставиле добар впечаток... поздрав до- Gordana10 RainBow Lilit connie AnaKarenina kate-the-great WildCherry Lux Plavusa.17 pamelche Adi888 аЈа Спојлер ве има уште али нареден пат
Doozy. Aко ти текнува на мислењево во темата каде што дискутиравме за професионален апарат. Те чекам јас, тука е апаратот и желбата за сликање
Хахаха, најбољи е! Поздрав бек Рок-а-фела! И воедно поздрав до girl-miri, што цело време додека ја среќавав по темите, ја читав како giri-miri, а она да ти била girl Имајте убав ден девојки! Освежете се
Еве би поздравила некои од постарите форумџики, кои го читкам редовно и уживам у нивните постови RainBow Kim Lilit Lux Piramitka Hipica Wild.Child Гордана10