Специјален поздрав до сите што се пронаоѓаат во овие стихови и видео. П.С не слушам вакви песни, ама оваа е добра, реална.... http://www.youtube.com/watch?v=3fFAVq7DkAM
Овој пат ќе си ги поздравам К.и.м и Горде.. Се потсетив на она ЧД кога пишевме на чет Се потев да ви објаснам дека згрешавам оти пишувам со кириличен фонт а вие си игравте мајтап со мене ЧД ЧД до вас Гушки и бацки Ве честам по една ваква ама ќе ми оставите двете по малку да не арчам толку пари
Поздрав и до тебе ме насмеа инаку фала ти на блачкото, само се сомневам дека ќе ви оставам малце ама добро не сум скржава, имам осет и за други
100 години немам поздравено никој, но сепак има девојки кои обожавам да ги читам, кои поради совети, кои поради тоа што ми крадат насмевки, кои поради друга причина ми се драги. СП до RainBow, Annath, Bozica1980, BoaVista, Adi888, nena2010, DAngel, Lacrimosa, marama, ljubam, Trendafilka, sanjaeva, Gea, Go-Girl, enca.69, thinkerbell, girl.23, Doozy, Snow-Queen, AlicaInWonderland, najubava2010, Plavusa.17.... нека ми извинат оние кои ги заборавив ненамерно а сепак ми оставиле добар впечаток на некој начин. СП и за сите оние кои со свој труд испливуваат од дното па се до површината на морето
Еден СП до Мис Ричи, да не ме црвенее со комплименти ќе ја молам Друг СП до Џокси, онака сакам да си го поздравам и немора да се правдам како и зашто јасно??? И трет поздрав за сите што се чувствуваат баш вака: http://www.youtube.com/watch?v=Sj1DR5BhOd8
Поздрав бек до LoVeR, WildCherry и I.love.your.lips. И СП до tanja6, mims-89, tessie и H.VAGA. Ви благодарам многу што одвоивте време да ми помогнете.
Благодарам на поздравот Bittersweet! Мило ми е што така мислиш за мене, иако сум далеку од совршена - сепак, благодарам! Ми измами насмевка на лицето денеска, после непроспана ноќ... ама така е со мали деца
До сите оние кој почнуваат кавга доколку некој му рече дека Фејсбукот и твитерот ќе пропаднат...Поздрав Shelea.... :rolf: (Мала шега)
JoxyTheFreak. Го возвраќам поздравот од пред извесно време, а имам и + причина = делиме опседнатост со иста личност, нели така? Јокси Џокси Дел Рејовски.