Благодарам Јипи, возвраќам соодветно на поздравот Спојлер Kill it before it lays eggs ... Oops! Too late . . .
До ана- банана и грл мири И до Дивајн, Ани мк, И Mрс.Купер, многу ми е криво шо не бев денес со вас, ама другиот пат не пропуштам сигурно , ве гушкаммм
До Јипи и Трендафилка. Ми евоцирате спомени..... и не толку пријатни.... Кога си ја гледам класнава, имам блага мачнина од траумите. Уште кога ќе ми кажеа: Аааа а ти си дете на Љубица?! НЕ!
Специјален поздрав до сите цурици кои држат диета и вежбат на зумба зумбаааа Придружувам ви се од денеска па така мотивирано уште од првиот ден да ве поздравам
Специјален поздрав до сите јадачи на кулен и чајна, деновиве тие ми се главни во појадокот, дури и не ми поминува денот без нив, поздрав чајно/кулен јадачи!
СП за Анушка нестле, и за Горданче, повелите шарени кекелиња И за Душка, зашто била најубава матурантка на светов И за Плавуша, Ади, Старбакс, Мишела, и ... и веќе заборавив кој се беше најпрекрасно суштество за овој нивни ден Ма ви завидувам што можевте да износите кратки, долги, сатенски, спортски, обични и необични шњокасти фустани, јас и ден денес ја мразам цела генерација што немавме класична свадбарска матура леле, леле, ете кој сум го заборавила, онаа со црвените чевлички и прекрасна коса-Лукс
Јас денес потрошив ептен мала сума за 2 парчињ облека, од алишта никогаш доста. Поздрав и до тебе кате21
поздрав до девојките и благодарност за советите и подршката perlaa ilipili аngell се разбира никогаш нема да ја заборавам и green.eyes Pelikuna поз бек-SanjaKirchner