СП до сите вас со овоа преслатко мало створењееееееее http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA ... re=related
СП и до вас девојки...до сите, ама нај сп до Катја, Хипи, упати и една гушка и еден огромен поздрав , до Смајли, и до Анннни, нека каже која е позаљубена, а? ХАха, и двете сме за во еден кош, од љубов не се бееегааааа . СП и до Брoјче, не стасав да прочитам што било тажно, ама ќе го карам, не смее така, само насмевка и се ќе биде во ред. Ете ним ги поздравувам најмногу
сп до вики4е, кате, горде не ги заборавам ама никогаш. сп до душица ск хехехе баш сме си ок јас и она хехех аннии,ангелче,бона,гоу,вајлд,докторката,бројче,лижалката,анфејтфул, ненушка,хипи,лукс,смајли,оффспринг,спичлес,лолипоп-лилипут и се што е активно на форумов и не читка поздравче ми недостигате
СП до вас мили мои... Ве гушкам силноо... Карак ми фалиш... Редактирам за да ја поздравам и милата Розич
СП до сите “ранобудни“ феминки, за мене тоа не важи, јас не знам кога последен пат сум станала олку доцна! можеби кога било пранзик...
поздрав за Кате21 алоооо бубачке се изгуби....дури и онаму сум заборавила да те наведам во топ 10 потоа да кажам фала за поздравот на карак и да ја поздравам благувче П.С. абе на поздравиве кај што наброувате секогаш една до друга не ставате со бона-бомбона