Ја Мис Ричи ќе си ја поздравам. Деновиве се нејзе ја сретнувам низ темиве, и се ми се поклопува мислењето со нејзиното. Поздрав бек до Плавушата и до Трендафилката.
Ветив дека ќе стигнам до 500 мислења за еден ден. Ама тешко мајката, немогуча мисија Поздрав и до тебе
Do girl-miri very much perlaa Sara 123 Gordana10 Daniela Viiiiip herera Divnebutterfly ludoto19 Спојлер mislam taka bese Da ne ja zaboravam Miss Ricii pupi.girl Hurrem-Aleksandra DO Yipman za pozitivnite mislenja se iznasmeav I big SP do BI-44 pamelche SP i do CIA I FBI sakam da gi pozz.
Miss.Ricci Не сум те поздравила одамна, ме изнасмеа со коментарот дека сакаш 500 мислења за еден ден Немој жити бога немој Само без второво СП и до есперанса, со најубавиот и најмилот аватар, дивајн цветното девојче кое од време на време ми се губи, и Саја со преубавите маички, и вицкастите коментари, голема гушка Сите ве частат со чај, колачи, кафе, коктели, јас ви подарувам една песна, убава лесна http://www.youtube.com/watch?v=m5TwT69i1lU
Една цела страна поздрави упатени до мене? Ми го разубавевте денот. Поздрав бек Ади, Сара123, Горде, Хипстер, I.love.your.lips Може и по две-три да си земете од овие. Има за сите, ако не стигнат нарачувам нова тура
^Аман од вас двете, да не може да живее човек на форумов. Кај не оговарате по лп цело време, па и тука со поздравиве веќе. Спојлер Поздрав и до Трендафилка, колку ја чекавме новава година, со толку надеж... Ајде има уште време. И до Дивајн, мислам дека не го дочекавме постот во сдк што беше ветен вчера, ццц. Ама многу ми е мило за тебе.
Ади, Гордана, Серафима, Брајт, Сноу Квин, Дивајнбатерфлај, Теодора, СањаКирчнер, Хипстер, Марама и ТеаЕспосито Почастетесе!
До сите што после фризер се чувствуваат ептен евентуално и потресено Јас скроз на скроз се зашишав ко Амели, ама радост ми е. Да живеат фризерските муабети!
esperanca мнооогу голем поздрав до тебе....леле ама сликатаааа како ја видов сега....многу ми се пријади....