поздрав до- Sara123 starfish anabel-a IvanaMkd SOVRSENSTVO black-angel Elenuskaa heart.stealer Mrs.Cuper поздрав до нив ги читам често низ темиве и ми оставиле добар впечаток
Те поздравува пејачката на Албанија со стиховите ААААААААААААААААААААА , АААААААААААААА АААААААААААА А АААААААААААААААААААА А ААААААААА А АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА А А АААА
Ај оти сто години никој не сум поздравила на темава, да ве поздравам сите онака малку поопуштено да си пишувате на форумов и да не се замарате кој што мисли и прави. Ај поздрав, убава вечер
До Шкорпионка, зошто се грижела за мене, ама немало навистина потреба од тоа, јас ти сум да ме грабнеш и бегаш... од мене, ова требаше да речам со мене ... И до Жабана, зошто има нова плеј листа и сакам некој нов жабец да и‘ ја смени во целост ... И за брачедана нејзина, од Мерлиновци најплавата и најубата, и најпаметната де, се сТрамив со неа, ама ќе ми простит по комшиска линија ... Толку засега, се уморив и плус ми снема ацетон и сега треба да се гребе... рачно ...
До Ели25, роденденке една Нека ти е убав денов, ама нека ти е уште поубав секој нареден. Здрава, жива, негувана и љубена! Ти испраќам фотка од ливада Го знаеш моментот кога ќе избегаш од градскиот метеж и ќе се најдеш сред ливада со цвеќиња, црцор на некои птици, штурци, мислиш сонцето го слушаш како пече, ветренце некое ти зуи низ уши и душата ти се смирува? Епа асоцијација ми е кога и да го загледам твоето форумско име, и токму таков живот ти посакувам од се срце.
СП до сите форумџики и форумџии кои неуморно типкаат по тастатурчето. :geek: Салуд, гудбај, аувидерзен, изгубих се од форумов! Спојлер (се шегувам, намалив со пишување, не досаѓам повеќе) Учете (странски јазици) навреме! Маршалски поздрав! Ајт!