СП до Трена со совршениот црвен кармин Spoiler Трендафилка Дека ја има најубавата cover photo. И до Џокси, убавото полуматурантче наше. И до матурантките и апсолвентките.
СП до La.Reina.Del.Sur,Sefarima,TheaEsposito,I.love.your.lips i RAinbow-ќе го пишам постот,еве одма ќе почнам,знам дека каснам...
Специјален поздрав до сите кои што слават денес роденден. Обавезно специјален поздрав и до сите феминки кои што ми го честитаа роденденот. Бујрум на торта you guys.
Еве да ја поздравам Divine-Пеперутката и да не се љути на сестра и Сп до Ели и DzingrlakaDzikica , се надевам ќе ти се исполнат сите роденденски желби Rainbow ќе ја поздравам , извини за сите грешки што ти ги направив и еве слика од згоден дечко ..поточно твојот омилен movie actor... Spoiler NOT TODAY WOMAN!!!!!!!!! Сп до Пирамида за убавките постови што ги пишува , и се надевам нема да престанеш И сп до Марама Да не се разочарува Еве една убава песничка ... http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTE ... re=related
Одамна го немам ама го сакам исто како кога беше тука. Ми недостига. Поздрав и до тебе Шилеа. Немој да лажеш во овие 3 дена напишав дури 20 мислења (ако не се борјат тие во игрите и СП) Напредувам бе. Ама не успеав ни до 400 да стигнам, а 500 ми е целта Поздрав и до тебе. Ти спремив кафе и се шо треба
До Marilyn-Monroe, стави го овој аватар, бољи е. И до Mishela, ногу ми е срцка, како што можев да заклучам.
сп до сите оние со кој оддамна си немаме протачарено, сите оние кој се со мене цело време, сите мои виртуелни пријателки кој ми го прават денот посебен
Сп до Карак ја немат од одамна нешо апел до неа да биде поактивна порфавор, ако мојт, ако не мојт, добро
Ооооооооооооооогромен до Дивајн! Ти благодарам на убавите зборови, ептен ми е драго што се видовме и што си имам една постара сестричка како тебе. Од се срце ти ги посакувам сите убавини на овој свет затоа што ги заслужуваш! Ииииииииии уште еден специјален до Купер - една нежна и прекрасна личност. Со неа не бев во никаков контакт, но ете Дивајн не "спои" ми остави многу убав впечаток и ептен ми е мило што форумов ми "подарува" вакви личности во мојот живот! ** И двете сте ми ептен драги, со Купер се надевам ќе се видиме повторно додека чекаме следна средба со Дивајн и Ади..
girl-miri Cigarce Serafima Fairles N.Kety EuRo Snow-Queen Ајде женски послужете се пред спиење добро ќе ви дојде