Ми кажаа дека Лана Дел Реј пеела ко робот, изгледала многу чудно (во негативен контекст) итн. Ја баш мислам дека таа е своја, специфична, различна од другите, и во тоа е баш добра иако делува чудно! СП до сите нејзини фанови :up: мене ми е океј. http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g&ob=av2e
Ооо мила таа. Фала за поздравот и за комплиментите. И ти на мене ми остави многу посебен впечаток, мила и нежна личност, прекрасна пред се и многу насмеана што посебно ми се свиѓа тоа кај луѓето. Ех Господ здравје на Дивајн да и даде што не запозна нас двете И на мене ми е мило ептен што се запознавме колку толку ми е жал што морав да ве напуштам порано али ете другиот пат поише ќе си поседиме И да сакам да се видиме повторно после испитиве наши јас дадов предлог за кеј, али може и кафенце
НајСП до girl-miri! Не те заборавам ни јас тебе, да знаеш И до Пирамидлана упатувам ептеМ специјален поздрав и ептен кеифски една најсилна (са изгубе, мор? ) И до Жапче.
Луѓе јас многу ве поздравувам вас 3-те и мило ми е шо ве имам.. Па ајде следно нека биде или ние со Дивајн на Кеј или Вие двете на Корзоо Ве љубам и ве гушкам многуу
СП до сите денес што се на работа СП до: mims89 и напалениот папагал , до Hipster филмоманот, до Annath, Moira, slavica999, до Joxythefreak(оти е баш сладок), anastasijaki, kate-the-great, girl23, до Phyramide за се што сака да каже во сакам да кажам , до Trendafilka за љубовтта кон Hei , Lacrimosa, CrazyStupidLove, Rainbow, Eli25 (зашто многу мила си ја замислувам ), до Bright, drugarka, lolyta777, ljubam, xMan, danichap Spoiler и еден куп други жени што редовно ги читам, а ќе ги напоменам друг пут, оти дугачко ова испадна и како не ве мрзи бре да баратате со боиве и поздрав до една група девојки овде што само си се поздравува меѓу себе
Kравче, You are one and only. Не престaна да ме смееш од првите постови. Продолжи така Ти пракам една милка чоколада, и у срце башка
И јас ве поздравувам Annie.mk1 i Mrs.Cuper и мило ми е што се запознавме,прекрасни личности сте! Кога ќе има повеќе време сакам да се видиме пак,а ако можам друг пат би се запознала и со другите феминки,со кои немав можност овај пат А и Adi,и тебе ќе те земиме или па,шо викаш,поканети се во Бт,ако сакаат да се прошетаме И поздрав до Yipman2,кај си ти другарче,мило ми е шо пишиш пак на форумот,да не посмееш малку А сестра ми,епа тоа е,некогаш ме нервира Некогаш (како овие дена пр.) малце се понапорни моите дома
Фала Твити! Еве ти праќам едно облаче со поздрав накај тебе... пошто не сакам облаци И ти посакувам убав помин вечер, се надевам ќе останеш дома. Знаеш на што мислам...
Spoiler Поздрав и до тебе, Памелче! Еве и јас да те почастам... Поздрав и до: SanjaKirchner DivineButerfly Peprutka90 TedyGrey martinuska tinkerbelll
Поздрав и цунка бабинска до Инес, Јипман и Кравче И воедно да го прославиме денов со емисијата заслужна за моето, а верувам и вашето познавање на кирилицата, а богами и македонскиот. Еј жими се после Билјарката втора на удар ми е онаа со усните, како манијачки ги изговара јадењата, нели?! И најубавата буква, М. Мислам М! Ммммм! М! Е така, до сите почитувачи на ликот и делото на буквата, М! Мерак, Македонија, мирис, музика, мњам, мелем, мила, мирудија, макарена, мммсекс...ма све добро што е - на М е http://www.youtube.com/watch?v=3JaC-AdoMTk
^Jaс се пронајдов во поздравот оти сетики на М ми е името. Поздрав и до тебе, специјален оти ова беше и како делење комплимент,две у едно.