Поздрав до Rock a fella и вакви и праќам и вакви си купив една кутија од Виена, ама џабА, Моцарт бил подобар музичар отколку слаткар...
Сп до сите кој правеле вакви финтици на мали години - "Еј имаш дамка на маицата" -"Каде?" Опааа прстот у нос ти го напика ,
Имате сите СП од Лепа Брена од Словачка, ве поздравува директно од Азербеџан. Ви реков ли дека личат, исти се у косата Спојлер vs
Aaa не, да не те слушнам/читам вака - ти си ми овластено, официјално итакамунатаму лице, кога не сум таму во темата на смена да ме надополниш. Гушка голема до тебе Хипстерке!
^ Jaс сум ти ученик Голема гушка назад, ма најголема, и сакам многу да те видам каква си била цица за матура, се разбора ако се решиш да ставиш слики, ма како и да било, сакам да ја видам таа убавина
СП до сите кои НЕ постираат фотки со храна, пица, кифлички, ајвар, сирења, шлагови и бакрачи. Ај им простувам на тие што постираат благо, затоа што не ми пара срце, ама со другиве јадења и шунки, и чајни. Па не сте фер бре ќе заплачам! Особено ако погледнам у шубе доба, кога нема никакви шанси да изедам такво нешто! Абе сто пати со фен ја сушев тастатурата. И лигавче си набавив, не могу више!
СП до Гордееееее- колешке комо естас? Miss Rici i Kim -оговарачки алоо ве открив Girl-Miri -се надевам дека си подобро Perlcot-срцка ми е голема Divine-Учи,учи глава бучи Anggell-немој да паничиш толку Srcekrsacka-многу мила личност и до сите на форумот ај да нема лутиш
Кога и’ ги читам мислењата исто како да читам некоја книга, автобиографија. Всушност мислам дека и таа го доживува форумот како нејзин личен дневник. СП до феминката која со никој од овде не влегла во конфликт, која ми е една од омилените, ако не и најомилена личност на форумот- тедимече.