Поздрав бек до: Gordana10, Elenuskaa, lunicka, tessie, ines.h, Divinebutterfly, La Reina.Del.Sur, Snow-Queen . А сп до Miss.Ricci, слатко ме насмеа твојот пост во сдк . Спојлер Романтична душичка . И CaperucitaRoja . Повелете, одберете од што сакате .
Јас ќе ја поздравам Вајлд .. Спојлер Пола час се смеев за синоќешниот поздрав со песната од Албанија А да и Карина 8. Спојлер Интересна ми е во темата за Евровизија Едит: И еден СП до сите кои не биле никогаш поздравени.
Фала ти Serafima, баш сабајле мислев на тебе ај да се ослободам деновиве сум маце во гужва,па ќе ти се јавам да се чуеме
До Марама, ја сретнав низ многу теми и едноставно не можев да не ја лајкувам ... До Џули, повторна промена на првобитни планови ...
поздрав до---teddybear(те читам низ темиве и супер си (браво ) исто така поздрав и до---Mishela...Trendafilka...girl.23...shela
Jaс сакам да ги поздравам мајките на форумот. Мислам, форумов нема мајка(добро освен можеби Билката нали), туку оние што се мајки, а се членки на форумот, да не се разберем погрешно. И оние што си посакуваат едно слатко бебушче, јас почнав во тие да се вбројувам.