сп до фемина, ким, старфиш, тедибеар, сесилија, озбилнажена, ненушка,гордана10, анни и до сите други на форумот
СП до багуфче и вики4е кои сношти ми правеа друштво на чат И поздрав до сите,се гледаме вечер на вести
СП до Карак, вечерва ќе биде најубава СП до Гоу, не се изгубив јас, туку се смешав со ова книгиштава, полагам Ми фали разговор на она другоно СП до Анннни, сакам да ја прашам нешто, ама ако стасам сега, ако не подоцна, или вечер Сп до Зимската девојка, се повеќе ми влегуваат во очи нејзините едноставни ама јасни постови СП до останатите
Сп до... Спичлес. Докторката Белен Асбент Скајенџл Вајлденџл викиче багуфче анннни анни ангелче тедибеар ива-мици и до сите на кои во моментов им е потребен еден сп. и сдк дека може да ме викате дејзи.
Сп и до тебе Дејзи, и мене ми стана многу мила. Сп до Карак, се надевам дека убаво ќе си помине вечерва. И нај сп до Вики, мојата холивудска ѕвезда.
СП до Карак , сигурна сум дека денов ќе и помине најдобро СП до аничката , не знам ни сама веќе колку милки и должам
Хахаха Сп и до тебе душиче..Ќе одиме заедно на снимања и разни events! Сп и од мене до Карак..Заслужува да биде пресреќна
Фала ангелче. Поздрав до тебе Поздрав и до драгите форумџики што ми го одземате времето кога најмногу треба да учам. Ако паднам вие сте криви, да знаете