До RainBow, ајде што побрзо да не израдуваш со || До лудотооооо19 Spoiler тема форумски папарацо СП до сите сонувалки кои нон стоп имаат интересни и бурни соништа за толкување (но некои од нив знаат и слатко да ме насмеат), вие феминки само продолжете убаво да сонувате а ја ќе си толкувам
girl-miri и srcekrsacka, бидејќи кога ги читам мислам дека читам иста личност. И двете имате проблеми во љубовта, слично се изразувате и пишувате. Едит: И до Bright, зашто постира преубави слики.
СП до karina8 Те разбирам како ти е, јас деновиве мислам дека имам качено 30 кила! Само јадам и пак сум гладна..
Дивајн Ани.мк1 Лепааа ЦИА Батерфлај15 Гордее10 Еленушка Глосии-Грлл Лудото- оти стварно е лудо Ве гушкам дамиии
Сп назад до Циа и Глоси . Поздрав и до Мања666, држи се девојко. Убав е животот и покрај сите проблеми и разочарувања, мора да се оди напред... .
Сеа го гледам постов Човек ми фалиш беее !!! Знаеш дека не сум по лигавењето ама сериозна сум . Добро сеа не ти пискам зошто те нема на форумов пошто и мене се поретко ме има . Ако по некоја случајност го видиш ова да знаеш дека те поздравувам дека ти посакувам се најубаво , и ќе ти пишев ама ај да не ти направам некој проблем со либето . И многу ептен ми е мило што имаме контакт и не те изгубив бар јас за другите ми е гајле се зезам шкртни нешто ко ќе се сетиш . И Челзи освои титула дека и твоја подршка не за друго . На ти една
До сите антиталенти за музика, и тие што сепак сакаат да слушаат и да пеат.Тие што ја сакаат музиката и денот не им поминува без неа. Тешете си се, не сте единствени... А најголем поздрав до музикалните на форумов.
CП до Mayyya прв пат ја приметив на форумов ама незнам зошто ми остаи ептен убав впечаток http://www.youtube.com/watch?v=e-WDSCDFE2Y[/b]