Look - Спојлер не му се секирај бе мила, речи „важи“ и терај по свое, биди малце мангуп Serafima - Спојлер затоа што секогаш успева душевно да ме обогати и смири со нејзините мислења. ludoto 19 - Спојлер пошо неверојатно успева да ме насмее особено последно време nena2010 - Спојлер затоа што ми остави супер впечаток уше коа се зачленив и некако се` повеќе гледам дека се согласувам со многу нејзини ставови.А тоа шо и двете си обожаваме супер серии, тоа башка есап. maca99 и mims89 Спојлер ради сличните никови на почеток ги мешав, ама сеа ко ветеран више на форумов почнав да ги пратам и еднава и другава и мн ми се допаѓаат нивните размислувања. Trendafilka - Спојлер затоа што последно време се` почесто ја читам и се` повеќе наоѓам мислења со кои се согласувам Убав ден и со лесно нека ни почне неделава! бирај аго шта је теби драго
СП ... до Теодора ... И до сите девојчици кои доживуваат љубовно искуство ко на филм и покрај себе имаат љубов која вреди http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo
СП до сите оние кои чекаат да заврши школо и што е можно побрзо да дојде лето.... СП и до оние кои обожаваат чоколадо
СП до ТеаЕспосито просто затоа што неможам да те фатам уклучена, а сакам да си четнеме, да си кажеме здраво СП до Марама, мислам дека ти си феминка на која дефинитивно се огледувам ! СП и до Би Јорселф (јааоо не е исто на македонски кога ќе го напишеш ) , сиромашката, ја изгуби главата за полуматурава
СП до Mrs.Cuper затоа што ќе ме вработи До ilipili До Gordana10 До N.Kety И ај да ве почастам со нешто
СП до срцекршачка... Кога ви викаше девојчето, Хламидија та Хламидија, вие не. Е на ви сега, ит ис фемина офишал - ХЛАМИДИЈА! Спојлер Тој: „Не ми веруваш дека немам болест? Здрав сум.“ Вие: „Не станува збор за доверба. Многу луѓе имаат инфекција или СПБ, а не се свесни за тоа бидејќи немаат симптоми. Освен тоа, не се работи само за болести. Бременоста исто така ме плаши.“ Ако вашиот партнер изгледа здрав, тоа не значи дека навистина не носи некоја инфекција. Кај 50% од мажите и над 70% од жените кои имаат хламидија не се појавуваат никакви симптоми и најголем дел од нив не знаат дека имаат таков проблем. Не заборавајте дека довербата не се гради со некористење на кондом. Кондомите отпаѓаат од игра дури откако ќе биде изградена силна доверба во врската. А и во тој случај, останува ризикот од несакана бременост. Ништо лично за срцекршачка, ама многу смешно ми дојде. Поздравче и не се лути.
Поздрав до девојките од СДК,гледам си се расприкажаа за плескање,така така,плескајте се додека можете,ама со усул,да не биде и кај вас оваа ситуација Спојлер
гооооооооооооооолем специјален поздрав до: гирл-мири...најубавата на форумов перлаа...назаљубената Нкити...највредната илипили...најдобрата очила...најоткачената и на крајот костич...НО КОМЕНТ.
Доста бе, сус таму Ќе бидеш во таква ситуација, да те видам дали ќе успееш да одолееш и што ќе пишуваш Се шалам Поздрав до тебе
СП до Мања. Дека се губи некако постојано TeddyBear- Бидејќи ми се чини дека сме две девојки кои живеат сличен живот, во исто време на различна локација Lepaa- Бидејќи е навистина лепа!