Поздрав до идните невестулчиња eli25 и darcy, им посакувам многу среќа во подготовките и да им помине периодот со леснотија, да не ни осетат кога поминало времето и облекле венчаница
Специјален поздрав до гордана10 - морам да признам горде ми ја разубави вечерта,ме насмеа слатко ..мислам дека тогаш заборавив на ужасниот ден сто го имав до илипили - мн си ми слатка и фина,прекрасна личност полна со разбирање,која знае да сослуша и даде совет секогаш до гирл мири - ке се средат работите сонце не се секирај до перла - нешто слабо не дружиш деноиве на фм до срцекрсачка ти пракам бакнежи и те гушкам и до kostic- ти благодарам за сите дадени совети,за сите моменти што си ме насмеал,те изгњавив ,знам, со моите прблеми прекрасна личност си,добра,фина,секогаш расположена позитивно,тешко се наогаат другари ко тебе,еве ти пракам една гушка
Поздрав до Старфиш за hot спојлер Очила зошто ме охрабри Гирл Мири за тоа што е силна Девојки ве сакам најмногу на свет
Поздрав до CrazyStupidLove, премногу сме слични со девојкава, мислам дека се пронаоѓам во секој нејзин пост А и одлични совети дава :up:
Јипи не знаев дека си ме сликал синоќа Да не сум офф поздрав до сите кои го кажуваат она што го мислат, а не она што другиот би сакал да го слушне
фала и до тебе голем поздрав I.love.your.lips и мило ми е што те охрабрив........ Спежијален позбрав до gordana10 girl-muri srcekrsacka ilipli Модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, користете го копчето редактирај.
СП ... до мојата СП ... до ричи.аааааа ... се разбравме со убаво на крај Иииии нај СП ... до Мерлинка, мојата секојдневна насмевка Мор, ќе ме дружиш?
СП доооооооо drugarka и тоа има и причина Спојлер Те препознав, не те знам, но те препознав на слики кај една пријателка на фб и тоа по апсолвентската комбинација
Ти го враќам поздравот кумо СП и до Кети, Цигарче, Марама, Ади..... Фаирлес, Серафима и сите знајни и незнајни
Џунџулка. Дуза Медуза. Џоксуле. Елементал војводана. Јипо. Најти Заминајти. На ви по една јагула. Скапи се.
Благодарам Штрумфетка, враќам на поздравот, девојката навистина е прекрасна. Спојлер Поздрав и до Сноу Квин, и голема благодарност за помошта околу одморот во Бугарија.