Нај сп до: -girl-miri - Многу си ми мила. -karina8 - Во последно време секое мислење е напишано со твојата уникатна хумористичност, стално знаеш да ме насмееш. -Gordana10 - Најпаметната, најдобрата и најискрената на форумот. Продолжи со мислењата, уникатна си. - k.i.m - Ми се допаѓа твојата смисла за хумор. - Мис Ричи - Форумџика на која не и е битен бројот на мислењата, туку која го цени квалитетот на мислењата. Уникатна и своја. -mims-89 Девојка со многу добар сенс за мода. -Jипман Има ли кој не го сака? Супер е како форумски лик, уште повеќе ми се допаѓаат неговите мислења, ептен опуштен, позитивен лик.
Сите точакољупки и точакољупци Еве ме мене, со стајлинг небаре којзнае кога. Ама времето е сега! Возете и рекреирајте си ги нозете!
Сакам многу, ама многу да си ја поздравам DivineButerfly! Мила си, најмила! Tinkerbelll, да си ја гушнам, зошто не успеавме пак да се видиме, ама ќе биде скоро! Miss.Ricci, зошто е многу фино девојче! Shelea и ljubam најпозитивните личности на форумов !!
АМАН БРЕ ДОСТА СО ТОРТИВЕ ПО ТЕМИВЕ АМАН КО МИНСКО ПОЛЕ Е НА РИЗИК ВЛЕВАМ!!! Чао. Да не идам офф,поздрав до сите момиња шо се мотат по темата за морална подршка за оние кои сакаат да ослабнат.
Еве еден поздрав до JoxyTheFreak да не се плаши да влага во темава јас со ова ќе те поздравам И поздрав до Lepaaa, до mims-89,marama,Artemission,rossonerka,Trendafilka,ludoto19,LilBaby
СП до ЦИА зашто на сета мака ме изнасмеа со козата во „Смешни мислења“ Оф леле, колку добро ми дојде ова смеење не си свесна, ќе ти го памтам ова