@Scar.Tissue Пријатно ме изнанади, и второ ме погоди со песната во срце, една од моите поомилени Ти праќам една топла гушка И една песна, од срце со мојата омилена од РХЦП. Верувам ќе уживаш http://www.youtube.com/watch?v=_m7_xZN8D7M
Огромен и врло специјален поздрав до x.Daisy.x Многу ме изненади со постот во СДК Спојлер И сакам да дополнам дека се пронајдов во секоја твоја реченица. Еве скоро година како сум на форумов и приметив дека и мене ми влијае позитивно. Научив многу работи, развив мислења и ставови за работи кои не ми биле ни на крај памет. Едноставно е, како што напиша ти- се оформувам како личност. Браво девојко
Поздрав до mysterious, многу сакам да те читам. Се надевам некој ден ќе пиеме кафе во твоето градче (летово, на пример). Queen Anne's Lace - meaning delicate femininity x.Daisy.x - немој да ни се губиш. Продолжи да пишуваш, уживање е да се читаат млади девојки кои отскокнуваат од толпата биберки и еднонасочни, или како и да се нарекуваат these days. Ranunculus - meaning radiant
поздрав до лавиците на форумов и до спанките кои сакат да спијат и да спијат,па ајде уште некоја минутка па леле уште само 5мин
Штом тргнавме хороскопски, мора и Ракчици. И оние што гледаат реални шоуа од типот на преживен , велики брат, евровизии и сл. и не им е срам да си кажат. Како и Трендафилка, Икс Дејзи да искористам да ја поздравам додека е тука пошто повремено фаќа магла , Марама, Најубавата, Жапче и Љубам. Дивајн Батерфлај, Анушка Нестле, Ливинг Глам, Лудото.. Имајте убава недела!
Специјален поздрав до сите цурици кои обожаваат штикли! Поздравче со надеж дека некој ден ке има вакво нешто