^^ Ааа Цвето си ми го собрала аватарот. Сеа баш сакав да си го вратам. Ај нема врска, поздрав до тебе. И таа од аватарот. И не знам за вас , ама ја се опседнав со ова: Кога си пијам пред компјутерче, па уфилмано си куцкам по тастатурче демек Бредшо нели... Абе филмови... И поентата ми беше поздравот до сите кафе зависници. Најбитното ќе забораев да напишам.
Спојлер Само што го испив првото ладно 3во1 ама не ми беше баш вкусно изглда многу вода му ставив или па им ги расипале вкусовите Поздрав до тебе Kasha
Гледам поздравувате хороскопски знаци, па ај и јас да не бидам покусо, што се вика. Поздрав до сите водолии !
Специјален поздрав бек до Yipman2, Angelce и Kate The Great И и и спешлски еден до двата гремлина Mysterious и Easyyyyy
Од мене еден поздрав до x.Daisy.x - за прекрасниот пост во СДК кој вчера ме пречека на форумов откако повторно го отворив Divinebutterfly - чиј нов аватар долго ми беше позадина на стариот мобилен, затоа што обожавам пеперутки Ви испраќам по едно освежително коктелче
Сакам да ја поздравам Озбилна, едно време ја снема, ама сега баш ми е мило што пак ја читкам И до Геа, пошто едно време редовно беше тука, а сега нигде ја нема
Многу ракчиња имало на форумот. Каша не знаев дека и ти си . Поздрав до сите и од мене . И јас гледам реални шоа, кога го гледав Велики брат, комшијава ми иде и ми звони на врата и ми вели - Девојко, ако толку го сакаш Велики брат оди и пријави се, а не си го екнала телевизорот на цел глас . Поздрав до истите. И до гледачите на шпански серии .
...онаа што држи најсеху нога. Карак!! Па кој друг?! Женооооо, се надевам дека си океј, дај некој сигнал. : )))))) И, една мене многу мила и драга форумџика..Кејт да грејт, баш си ГРЕЈТ!! Толку мило и добродушно суштество, ретко се среќава. Мило ми е што ја имав таа шанса да ја запознаам, па макар и тоа да било виртуелно. А, се надевам дека ќе имам прилика и да ја додадам на листата на мои риал лајф пријателки. Ииииии, згоднатаЕнца, со нејзината спектакуларна шеесдеветка, хи, хи. Бацни го бебушот мила, take care.
Сакам да ја поздравам другарка ми. Се знаеме уште од мали. Многу мали. Заедно трчавме по топка, заедно паѓавме и раскрварувавме колена, заедно сме поминале многу работи. Сеуште сме заедно. Фала ти за многу работи, фала ти што воопшто си дел од мојот живот! Анабела!