СП до Сваќата,кумот, Невестата и зетот! Ајдеееееееееее СП поздрав до сите форумџики кои на моменти ги "фаќаат будалите"
фала дејзи за поздравот .... сп и од мене до дејзи,спичлес,ози,оффи,скајенџел,к.и.м,докторката,лина 24,моонлајтгрл55 и до сите други форумџики ....
СП до Спичлес, таа е многу топла личност и често се смеам на нејзините интересни и шеговити постови! СП до Оффспринг(милата моја), двете Ани, Трендафилче, Кате21(ме заборави), Докторката, Дејзи(нејзиното име ме потсетува на мојот омилен филм), Тедибеар(срце е), Озбилна Жена(што мислам дека е можеби од Битола )... И не ми текнува сега на некои други што ми се многу драги! Ве сакам сите! Оззи Ејнџел
СПД до форумџиките кои на мене оставиле најголем впечаток Смајли,Спичлес,Ангелче,Анннни,Оззи,Оффспринг,Бројче,Докторка-ан ,К.и.м,Тедибеар,Багуфче,Душица-ск,Дејзи...
СП до Ози, не те заборавив сонце, ама сум помалку активна. Вечерва сум слободна, ако си тука ќе удриме еден муабет на она другоно за тебе. СП до Џули, фала за тоа прееска, ама да ти кажам право, оваа убава е, ама дали е таа којзнае...СП и