Ај и јас да ги поздравам ракчињата пошо секогаш сум на посебен начин поврзана со нив, а единствено тие не ги трпат и титрат напорните овенчиња како мене. Затоа сме си stuck in the middle И до стрелците, со кои секогаш дружбата ми е најлесна.
Анабела и Блек Свон. Добра Ноќ девојки... И до лошотијава над мене, што реков дека веќе не ја поздравувам пошто не гледа, исто ко да не си ја поздравил, ама ај ќе се порекнам.
Поздрав до Анат,знам дека имаше некои убави планови и посакувам да и се остварат Поздрав и до Абеја-ти благодарам многу,Кравче,Марама,Глоу,Жоел Повелете освежување
Look Serafima nena2010 SnowQueen Trendafilka Danilela крши раце нозе све шо треба на испитот Spoiler MarylinMonroe Spoiler Ајмо лимонада, изволтее
Поздрав back до Angelce ,ме изненади стварно до EleMental поради сличните размислувања :up: И до сите водолии(најреткиот хороскопски знак на планетата ) , уникатното е ретко нели јас сум водолија
Специјален поздрав до сите оние што ќе одат на концерт на 7ми јули, Duran Duran. Женцки, да не се веќе распродадени картите? Као демек имало многу заинтересирани затоа во продажба се пуштени порано. Се секирам. Уште не сум ја зела мојата. http://www.youtube.com/watch?v=g6BbsjYntIQ
Еден Сп поздрав и до тебе Ариел Да ме снема се губам во времето , просторот и секојдневните обврски Но, на пауза си навратувам тука во царството на нашава младин Исто така уште еден СП до Геа во една прилика си помуабетивме пријатна комуникативна личност Бидете здрави , живи, среќни и весели
Епа бре редно беше да си поздравам некои ликови . SHELEA, TEDYBEAR, PHURAMIDE, YIPMAN , GEA, MISS RICI , HIPSTER, GO GIRL, ели 25, BLACKSWAN, MAGNOLIJA,ANIE MK,TEDY GREY,љубам,THEODORA,JOXY THE FREAK, DivineButerfly,STYLISHдоста бевте за сега ,реков оддамна немам поздравено затоа вака повеќе
Јас каснам со поздравите,ама не заборавам! Сакам да си ги поздравам денес Ines.h,anastasijaki,Kasha,crazyinlove19,Lepaaa,Adi888,AnaKarenina(мене сеуште ми е позадина на моб одамна),JuLleE, anabel-a,eli25,Hipster,Mishela,teddybear,Ammy.Lee,LaBella за тоа што ме поздравиле,со кои сме се нашле во иста ситуација или сме се пронашле во нашите мислења,сме си помогнале,ми се интересни за читање и слично И уште до Libera,Miss.Ricci,K.i.m i Annie.mk! За сите
До Лилит и Трендафилка Чат пат имам сонувано феминистки, Марама, Старфиш Офи... , ама со вас 2 имам сонувано 2 сона Првиот беше, Лилит била скарана со дечко и, и сега Тредафилка сака да и помогне да се смират, и за инат земала да ја прави љубоморна, ама тоа беше колку да се зближат. И демек му се пушта на дечко и, и Лилит кога дојде, Кога се затепаа, абре лом се направија и вчера пак ве сонував. Сонував како јас и Трендафилка сме се возеле на точаци надвор од Скопје, и не знам од каде никнале 2 водопади и Трендафилка ми вика, чекај Лудо, јас да одам до кај водопадиве, и јас на автопат како глушец сум ја чекала бре А Лилит не ја видов во сонот, туку само знам дека читав весници, и многу коментари на Лилит беа објавени, демек славен колумнист станала Е тоа е луѓе Луда работа
поздрав до- Shelea-девојка со убави коментари ilipili-не се имаме сретнано да си пишиме се надевам се е ок. Elenuskaa а со среќа жолто цветче Lepaaa позитивна девојка tessie знае каде и што треба да се постави,ми се допајга тоа кај тебе перла се надевам се е ок... AnaKarenina интерсна Ariel многу ми е убаво името ариел,а од кај е..кога ке се сетам од факсот ариел.