Јас испит спремам за два дена ти се жалиш за 20 Ајде ајде немате гајле матуранти, вашето мачење допрва доаѓа СП до Марама.
Женски ве поздравувам сите , ми недостигавте овие 2-3 дена И поздрав од оние кои со душа чекат да поминат полагањата , времето се ближи
До Лепа !!! Пред се заради огромните сличности на нашите животи и личности, и зашто е една прекрасна личност со која можам да зборувам со часови. Те гушкам
Пеперминт, пред некој ден прочитав еден искрен, и прекрасен пост од тебе во Сдк. http://www.youtube.com/watch?v=ROtBbOcdFxo
Сп бек до: Fearless, anabel-a, Elenuskaa, tessie, Snow-Queen . Воедно сп до: Посилниот пол: Yipman2 и JoxyTheFreak . Понежниот пол: Srekicka, stylishh, Libera, savana, Divinebutterfly, Doozy, marama, Peppermint, teddybear, LivingGlam, ljubam, RainBow .
СП до JoxyTheFreak, преубави фотографии прави. И СП до сите на кои чисто малку ке им недостига школото, школските лудории и школските. И до оние кои се прејадоа вечерва.
Ова е најспецијален поздрав што некому сум му го упатила до сега. Се работи за една прекрасна личност, стабилна, реална и приземјена, а и самото корисничко име што го има, во целост се надоврзува на сите овие епитети. Озбилнажена, те замислувам во лила боја, со сериозен, но истовремено благ поглед и со спартански став, но сепак полн со нежност и елеганција. Ти испраќам грст среќа, две ќесиња радост, вреќа спокој, три букета бакнежи и безгранично многу љубов!
Јас еве ќе ги поздравам сите љубители на јагоди Што едвај чекаа да им дојде сезоната за да си купат од пазар. Па да сматат дома шлаг или хопла, да си наредат неколку црвено-бели слоја и да уживаат
^В срце ме погоди со сликава. Јас како што сум стрвно детиште, за убава јагода сум спремна последниот денар да си го дадам. Само никаде нема убави, сето се вештачки, како тенекија да јадам а не како јагода. Ми фалат тие на дедо ми, кои се топат во уста. Ај да не бидам целосно офтопик, поздрав до сите љубители на природни, а не на вештачки јагоди
поздрав до дел од феминките- Spoiler и дел ке ги има -tinkerbelll -убави постови става во свадба -kikav-многу нежна девојка ми е и со убавото аватарче -IvanaMkd-позитивна личност,ја има секаде и знае со што -Gordana10--го пропуштив убавиот глас во вторникот -Divinebutterfly-интересна во сдк -k.i.m-лелее сите ке ги банира ај те молам немој мене интересна девојка до сите
До сите што сакаат да го поминат летото на плажа со коктелче в раце Spoiler И еден најспецијален до Серафима Spoiler