Специјален четврточен поздрав до Peppermint инстантно успеа да ме навлечеш на Little Paris Kitchen, дури сакам утре да го зготвам првиот оброк од серијалот за другарките. Затоа го сакам форумот, во најнеочекуван момент, некоја девојка ќе напише нешто, за кое јас сум немала тотално поим. И така дознавам многу нови работи. И благодарна сум.
А остај друго, мене убаво ми беше, се раздрмав така убаво на сон, па и среќна си бев си мислиш сите петки ми се. Глупости сонувам во последно време, од тоа учењето по +8h ќе да ми е. Поздрав женски мои.
^ Трендафилке ме претрка, само што сакав да ја поздравам Пеперминт за пишаното. Утре се фрлам на работа, моментално лиги ми течат. И до тебе еден специјален кулинарски поздрав
Ех еден од ретките кој уживаат во моментот Сп до тебе и ти ги праќам овие двајца да ти го разубават денот уште повеќе
Јас би сите Поздрав и до тебе Сноу,а исто така и до Girl-miri,фала за поздравот и да знаеш мило ми е што си активна во темите,а и ти ми си интересна мене
Lepaaa Look Divinebutterfly Adi888 La.Reina.Del.Sur - имаш поздрав и од имењачката твоја Go-Girl starfish ines.h Wild.Child - го делиме истото мислење за полуматурантките. :up: DeepBlue - кога тебе не ти текнува да ме поздравиш ...
martinuska Divinebutterfly Annie.mk1 CIA Crazyinlove19 Cindarella5 Lepaaa Mrs.Cuper Gordana10 k.i.m thelittle17 Plavusa.17 starbucks
Сп до сите благохоличарки Почестете се (ги немам пробано овие француски колачиња(macarons) но изгледаат мнoгу вкусно )
Кате, макаронов е ѓаволска работа, душата би ја продала за да јадам сега еден! Најдобро нешто што вкусила мојава уста! Најдобри се со путер и коњак, цела боровинка и ѓумбир... Чист раскош! Апропо хедонизмот и сончевите зраци: Ги поздравувам сите што почнаа да се мачкаат со фактор 100, зошто веќе од утрово, имам алергија на раменици и упала на нос! Епа наздравје лето!
поздрав бек до илипили-перла поздрав и до-julie77...сакам да си ја поздравам и фала за коментарите снаи и золва -heart.stealer...фала за советите,добро сум -Sara123...преубави аватри од еден до други -Anna-Banana...интересна -Hipster...секогаш ја читам има преубави коментари -Mrs.Cuper-мила девојка