Незнам како стоите со славењево на полуматуриве,оти кај што живеам едно училиште и денеска слават. Епа вака нека ви е среќна полуматурата на сите полуматуранки,големи да растите
До Љубам Затоа што ми измами насмевка и ми ја огреа душата со фотографијата што ја постираше во СДК. Толку многу љубов на една слика не сум видела! Неколку минути не можев да симнам поглед од вас двете Ви испраќам две колачиња
Голем поздрав до Rossonerka - за постот што го напиша во модни критики за мене, и до сите оние кои го делеа истото мислење. Ме замисливте убаво и сфатив некои работи. Тенкју грлс !
Хааххах фала Snow-Queen,и на главче Кај сите! Исто така поздрав и до срцките perlaa,Mrs.Cuper,martinuska, thelittle17 и Adi888 Повелете
До Јипман, Геа, Теодора, Жапче, Мерлинка, Пирамитка, Гоу, Гранџ и секако...Дивата Црешичка. Едит И поздрав бек до Антонина
А бе најќефски ќе си ја поздравам Нимерија! Значи колку ми е ќеф да ја читам, колку се пронаоѓам низ тие редови. Девојко алал да ти е
Човеку, ме претрка за малку. Те читнав во темата за првата заработувачка, ме насмеа многу со твојот пост и таман навратив во темава за да те поздравам. И еве, од се срце те поздравувам!
А јас уште поќејфски ќе вратам на поздравов и ќе те поканам на едeн доцновечерен придонес кон редењето на бутен целулит, мало воздигнување на проклетата бројка на вагата и краткотрајно, но гордо подигање на средниот прст на грижите за претходно наведеното, зошто ни се може (а и кој би одолеал)
Специјален поздрав до женцките од чет. Lips, Ocila и до papagal4e ( оти бе ни се исклучи така? ) И посебен поздрав до Maxymous. Spoiler Ќе ми кажеш на кој личеш па шо сака нека биде.
Бога ми ме немало од дамна специјален поздрав до Очила(Најубаво да си поминеш) и ЏингрлакаЏикица Поздрав и до папагалче,Горде,Сноу Квин, Гирл Мири, Теа Еспозито,херера,Вииииип,ким,ЦИА, Сара123 и БИ Дечки што се случува со INSIDIOUS зошто ја нема? Ама јас и неа ќе ја поздравам http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... ve0OYYv2_9 почестете се
Најспецијален до Anna-Banana . Поздрав и до: Mrs.Cuper, Chocolate.Me, Snow-Queen, Adi888, DivineButterfly, FBI, Sara123, i.love.your.lips ... Еве бирајте си сладоледчиња, да се разладите на горештинава. Spoiler