Сп до сите кој уживаат во песните на Бајага http://www.youtube.com/watch?v=achZPEnntb8 Сп до сите кој кога ќе отворат пакет чипс, мастики или пак ќе земат компирчиња одма ги "напаѓаат"
поздрав бек до -I.love.your.lips---ocila---perlaa---ilipili---N.kety---julie77... поздрав и до---Gea-интересни ти се офците -Adi888-за убавиот сладолед -Snow-Queen-одамно ја немам поздравено
СП до Шилеа затоа што секогаш кога ќе прочитам некој нејзин рецепт или што последно зготвиле/ јадела ми потекуваат лиги и почнувам веднаш да го правам истото јадење ете толку сум стрвна! СП до ФБИ Spoiler што побрзо да падне договор за упознавање СП до Сноу Квин, фала ти за поздравот.
Мимс! Spoiler Те читав во темата за целулит, и од денес ќе те слушам, почнувајќи со масажата од талогот од кафе.
Сакам Блексвон да ја поздравам и да и се заблагодарам за анализата која со широка насмевка на лицето ја читав ме откри ма!
Поздрав назад Гирл СП и до N.Kety да не си ја заборам колешка ми Гордичот K.i.m- Adi 888- Divine buterfly-
Cите што HE гледаат фудбал Jас го имам бојкотирано, и протестирам, поради нехуманиот однос спрема уличните мачиња и кучиња, за едно првенство .!
Ја би до Лилит и Ана Каренина! Ептен огромен! Ме пресмеја со сликава Лилит! Ахаха сега зависи кој од каде сака да го лиже. Од горе или она доле..
(Golemicok Сп) Сп до Елементал , Мистери , Најти и Џокси Spoiler Штета што 2/4 веќе ги нема али ете бидете ми поздравени и да продолжиме со тимската работа во иднина Сп до Boavista,Blackswan ,Starbucks ,LilBaby , Spoiler Нека се множат , и да победат на Супер куп оти ќе ги ставам на ливче Сп до Smily , Plavusa , Spoiler Следна Сезона пак Сп до Xипстер , Росоњерка и останатите фанови на Милан Spoiler JuLleE , Венди и Карина Spoiler УААА ЧЕЛЗИ Сп до Гоу Spoiler Сп до Пирамида Spoiler Хихихихихи Сп до Трендафилка Spoiler GET RID OF THIS EVIL Сп до Марама Spoiler Комбинациите во Модни критики се A-W-E-S-S-O-M-E Сп до Памелче Spoiler Опасно е во војска Сп до Divine-пепертука, Aniemk , Adii Spoiler Баш убави авантури имате , само кон најдобро да продолжи и у кафич да ви свирам стари добри песни Сп до Fbi Spoiler Нека мажите бидат вчудоневидени од твоите нови готвечки рецепти (шала да не се свати сериозно ) Сп до Лудото Spoiler Со пандава на шопинг да идеш Сп до Сесилија Spoiler Сеуште го држиш првото место на најфер и најкоректна форумџика на форумов RESPECT И џабе се бориме против лошите модератори , тие секогаш победуваат Сп до Cia Spoiler Остани весело девојче и фати ги сите криминалци на светов Еве едно поздравче Сп до Доози Spoiler Кога и да ти го видам никот ме поцеќаш кога го пишуваше постот со животните што те буделе оцабајле Сп до дејзи Spoiler Остани цвеќе најубаво Сп до Marilyn-Monroe Spoiler Сите кој ќе застанат против хуморот на Marilyn-Monroe shall burn Сп До љубам Spoiler Најведрата форумџика на форумов и права уметничка душа Само напред Сп до Dazzle, Artemission, Beauchamp, BeYourself , Sparks, Strumfeta93 , kate21, La.Reina.Del.Su и FortuneTeller.xD, Spoiler Останете ми добри и позитивни , ве поканувам на колачи Сп до Mini-Mouse, Miss-Independent, nesa, Ognenija Spoiler Останете позитивни и добри како ова пајче Сп до Пеликуна Spoiler Сп до Шкорпионка Spoiler Од нејзината комшивка Сп до martinuska Spoiler Сп до Мимс-89 Spoiler Моментот кога ќе се дознае дека Мимс ќе го упознае Јипи со Елена Ристевска Сп Ливинг Spoiler До нај-нај-најнасмеаната форумџика на форумот Сп до Kim, Lux ,Wild.Child , Annath i Bagufce Spoiler Моментот кога треба да го избришете некое мислење XDD баш сте супер модератори Сп до ТедиБеар Spoiler Една форумџика што сите сакаат да ја гушнат XD Сп до Жабче Spoiler Еден ваков дома да ти игра Сп до Теодора Spoiler Нека ти го разубави денот оваа мачка СП до фановите на Avengers Spoiler Сп до ChocolateME и Little Spoiler Моментите кога човек ќе ги види вашите комбинации во Модни Критики Сп на ТедиГреј Spoiler Среќен 8ми Март девојче Сп до Серафима Spoiler Твоите постови секогаш ми го разубавуваат денот Сп до Candy800 Spoiler Твоите поезии и прози ги разубавуваат деновите на многу читатели ...немој никад да се откажеш од нив Со до Блонд Spoiler Еротика наместо Европско првенство Сп до лилит Spoiler Од ВМРО Сп до starfish Bright Spoiler Останете позитивни и имајте убаво лето исполнето со многу авантури Сп до Јуле77 Spoiler Среќно со борбата против комарците , имај убаво лето исполнето со многу љубовни авантури Сп до Снежна кралица Spoiler 30 Мислења на ден ти е просекот (рачунав XD), рекорди руши и остани ми насмеана и убава СП до летото ФАЛА !