Ја праќам поздрав до двете девојки над мене и Калиопе... ме скапафте од смеење, насмеана ќе заспијам да сте ми живи и здрави
Поздрав до малечката,очила,гирл-мири,ЏингрлакаЏикица,херера,Вииииип,Џокси, Глоси гирл,пупи гирл, Теа Еспозито, Сноу Квин и INSIDIOUS.
До сите што како мали, ги грабале сите дрвени боички во раце за да направат ефект на виножито по хартија!
До L-enna, душата моја, секој ден ми го осветлува! До Ljubam, фала ти за сите зборови што ми ги кажа, да си поминеш најубво во Келн! До LGBT, ќе ја надминеме депресијава заедно, до аnabel-a, е сега ќе му се качам на орбитрекон и ќе вртам 20мин, ме мотивира на големо
Најголем СП до АнаКаренина, поради сликата со галебите. Подзинав кога ја видов, па веднаш си ја спуштив и еве сега ми ја краси позадината на мониторов. Ти благодарам за таа прекраснотија.
^^До женава над мене! И до Шкорпионката оти нема ниет да ми каже од кај е,а стра дане а дознаам. И еден убер спешл до Дузи и Саја. Which I hope,are going to be my colleagues in the future. На ви китЌе,знак пажња!
СП до Јипи. Хахахах леле каков поздрав си составил, ко писмена македонски со 500 збора употребени во неа, ме пресмеа! Стварно си извор на невидена позитивна енергија на форумов!
поздрав до сите феминки имајте преубав ден,со преубави личности,со преубави пијалоци и сладоледи,слатки за сладок ден ајде повелете повелете
До Инес со точка х, зш љубит поздрави, ама уш појќе зш го љубит Охрид и ви поскавам многу љубење низ градов и крајбрежјево летово со билдерот ... До Ади, бидејќи е многу мила девојка , плус си имаме слични меѓуградски релации на љубовни случувања ... И поздрав до сите Феминки кои си имаат либенце од друг град ... Запомнете, духовната далечина е многу пострашна од онаа изразена во мерни единици...