До сите оние кои се повеќе или помалку нарцисоидни Во прилог песната http://www.youtube.com/watch?v=nPynJIhJ ... ture=share
До Theodora, оти е многу мила , и живеј во најубајот град Те честам еден сладолед И до Divinebutterfly,Mrs.Cuper, Annie.mk1, Thelittle17 Ми се пие кафе со вас
Ај да направам една чистка.СП до Plavusa.17,CharmedGirl,Danilela,Noemi,Divinebutterfly,Bright,Elennaa,Glossy-girl,marama,Hayley,IvanaMkd, BI-44,julie77,k.i.m,La.Reina.Del.Sur,BoaVista,Kasha,Ducky,kikav,LGBT,cveke123,LivingGlam,ludoto19,blond, Marilyn-Monroe,BlackSwan5,JoxyTheFreak,mims-89,NoellePage,CrazyStupidLove,pupi.girl,RainBow, rossonerka,Sara123,Doozy,Saya,JuLleE,girl.23,sesilija,Gordana10,slavica999,Hipster,ljubam,starfish,tessie, Trendafilka,Yipman2,Phyramide,Mrs.Cuper,pamelche,Hipica,Abeja,Annath,girl-miri По еден сладолед за сите вкусови
А тек да ги видеше во живо колку беа убави! Големи и бели! Цело јато не следеше, ама многу брзо летаа, правеа кругчиња, следуваа над морето и едвај успеав да ги сликам. Ти благодарам за поздравот, возвраќам со еден уште поголем И еве ти испраќам од мојот омилен сладолед, да се разладиш на горештиниве
Еве и јас ја поздравувам АнаКаренина. Ме разнежни со Сдк постот за кученцето. Воедно поздрав до сите кои обожават кучиња.
СП до BlackSwan5 и до сите други што сакаааат кучиња, I.love.your.lips,girl-miri,Lilit,Kim,Jule.Sk,srcekrsacka.
sandra.92 Па Феминки денес за САНДРА.92 ова е ЗНАЧАЕН ДЕН БИДЕЈЌИ ДЕНЕС Е НЕЈЗИНИОТ РОДЕНДЕН СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ДРАГА sandra.92
Фала Јипи, на двата поздрава (така му доаѓа ). Поздрав и до тебе Spoiler Уааа Астон Вила уааа Поздрав и до ЛивингГлам за рецептот за супата, која беше превкусна .
Поздрав бек до Џокси , АнушкаНестле , Јипман , ceca-1 , Горде Нова редица поздрави до: beached, rossonerka, AnaKarenina, Theodora, Phyramide, mims, sesilija, Lux, L-enna, Lilit, ludoto, LivingGlam, Doozy, Tredafilka, Cynthia, Saya & Kasha. ~ Ви посакувам шарено лето, многу насмевки и многу недосадни моменти. Останете свои како и што сте п.с. Еве ви еден линк http://www.youtube.com/show/lounge?s=1& ... ce=message кој ќе ви понуди прекрасна музика за релаксирање
Најголем поздрав до сите оние што се’ уште безрезервно веруваат во искрена и вечна љубов, без оглед на моменталната ситуација И до оние вечно вљубени... http://www.youtube.com/watch?v=loWXMtjUZWM
До сите феминки кои особено во летово доживуваат борба помеѓу желбата да се јаде и желбата да се слаби!
Сакам да поздравам две посебни девојчиња - Пирамитка и Шилеа. Пирамитка затоа што кога и го прочитав мислењето за еден од најубавите градови, не можев ништо друго да направам, освен да одам и да го видам и доживеам А додека бев таму, цело време ми текнуваше на Шилеа, и баш и бев љубоморна затоа што го доживеа така како што сакав и јас, а не успеав. Следниот пат, здравје
Еј, еј, какво јадење сега, нели се договоривме бомби да се направиме летово . Шала на страна, биди ми и ти многу, многу поздравена .
tweety26 зашто е многу убаво девојче, и има многу убаво име ух Eгејче на дада тоа. и до другото ми Eгејче гламче, ти пуштам и јас среќа Eдит- и до комшиката ми, што го има најубавиот тако зван џукац, ама мене повеќе од тебе ме сака Cамо кај мене си иде, срцка таа
Наааајспецијален поздрав до таткоми, денес му е роденден... Не е тука, не сум во можност да му честитам а и нема ни да му се јавам. Нема да преминам преку својата гордост и да си го погазам зборот. Затоа, еве еден специјален поздрав до него, ако ништо друго ке му посветам еден пост на фемина *Среќен роденден*, да си жив и здрав и што подалеку од мене. Јас не сум како тебе, и никогаш нема да бидам. Чао, пријатно.