До сите дами кои не се спречени од рекреативните акции на кеј поради својата алергија...како мене на пример!
Специјален поздрав до сите вас девојчиња,девојки,жени,сите што имаме слива доле кои јадеме се живо и диво кога сте во ПМС, да можеме и од задното месо ќе си апнеме,а после кога ќе ни дојде менструација, ни е криво! Е, еден поздрав до нас сиромашки а веселки и дебелки!
Кога ја видов сликава ме потсети на еден прекрасен лик на форумов, Славица999, секогаш тука кога е потребен совет, мислење или помош. Поздрав до тебе вечерва
Зошто мене не ме прашал/а, срам да и е, сега сум навистина повредена и навредена. И јас ја поздравувам и нареден пат да ме има во предвид СП до сите и добра ви ноќ.
И јас ќе си ја поздравам slavica999,зошто е прекрасна личност,која несебично ми помогнала за се што ми требало Ти благодарам и ти праќам едно утринско кафенце
girl-miri,Gorde,Jule.Sk, DzingrlakaDzikica,K.i.m,malechata,Glossy-girl, Ana Karenina,,Snow Queen,ludoto19, Viiiiip,herera,BI-44,anchii123,thegirl2.,Mini-Mouse,Hipica,Libera,Thea Esposito,sesilija,Bright,Divinebutterfly,rosonerka,ljubam,Shelea,Lux,Lilit,Trendafilka,Plavusa,i am who i am, ilipili,julie77,blond,Yipman,Sara123,Go-girl,.pupi.girl,La.reina.del.sul., Mrs.Cuper,SOVRSENSTVO.
СП ... до сите љубители на малечките животинки, за мене се мали суштества помили и од човечкиот род Сабајлево си играв со едно мало, буцкасто, рунтаво мечесто кученце со црни крупни очиња
Еден подолг сп список : Tenna, CaperucitaRoja, La.Reina.Del.Sur, BeYourself, Gordana10, bittersweet, Abeja, slavica999, Miss.Ricci, teddybear, blond .... Одморете очи . Spoiler
Во глобала, не сакам да пуштам “сенаменски“ поздрави, но овој пат морав. Подолго време не бев воопшто активна на форумов, време кога имаше многу тензии и негатива. Повеќе не ја чувствувам таа енергија. СП до сите, стари и нови форумџики кои успеваат да водат дебати на ниво, да шират хармонија и позитивна енергија. Такви ве сакам
Ај СП до: Girl-miri - Женска и тебе те нема веќе од дамна не сме се читале Gordana10 ilipili k.i.m Adi888 N.Kety ocila
Marcey . Kај ми ја откри слаткарницава, кај ме запусти ти сега мене -строго забрането за сите од Mорална поддршка http://www.facebook.com/pages/O-la-la/140529089377608