СП до cat250, Sara123, Theaesposito, Smurfette M, Cresicka, Adi888, Plavusa.17, TeaB, E...V...I...L, ludoto 19
СП до тие што ја имаат таа привилегија како што ТАА имаше напишано во составот за мене Затоа што да се има сестра е навистина привилегија и само оние кои имаат и се сестри знаат за што зборувам. Ги поздравувам сите што имаат сестри и знаат за што зборувам. Having a sister is like having a best friend you can't get rid of. You know whatever you do, they'll still be there. Секогаш ќе бидам тука за неа!
До оние на кои им е преку "таквото" од апликацијата Who viewed your profile И до girl-miri Ади Nastjaaa5 -се ке помине мила Jipman
поздрав до феминките- -I.love.your.lips -ilipili -anabel-a -TeaB -Adi888 -SOVRSENSTVO -IvanaMkd -kikav си се мислев со што да ве поздравам па Spoiler со дечково
Поздрав и до тебе girl-miri И поздрав до Lacrimosa не те замислував така ама ептен убава апсолвентка си била ilipili искрена и нежна Плавушке поздрав и до тебе, а и до лудото Повелете девојки освежете се
аааааааааа си исплакнав очиња данкешен Поздрав до сите феминки со следново а за тие што се на диета и што тежнеат да ослабат е: Освежете се
Еден огромен поздрав до тебе, пропратен со една сочна лубеница. Лубеница сизон ја чекам веќе цела година .
Голем поздрав бек до I.love.your.lips crazyinlove19 antonina Денес сум во виолетово расположение, па ви испраќам лаванда. Имајте убав, спокоен викенд.
мх, мх, и јас исто како тебе. Поздрав назад и огромна гушкааа Уствари и поздрав до сите кои обожаваат лубеница
Ја би до Лудото со некоја опасна песница од Бибер (незнам ни една песна од фраеров ама ако ветиш ќе учиме една заедно )
Beauchamp да не немам време утре да ти пишам за да ти се БЛАГДАРАМ ЗА СЕ. Прекрасна си, алал да ти е за целото трпение и воља за објаснување. Знам нешто што најмногу ќе те усреќи еден ден нема да биде само слика