СП до: (мал дел од феминките кои редовно ги читам) _______________________________________________________________________________________________ DivineButterfly anuskaNESTLE MarylinMonroe SanjaKirchner Snow-Queen Artemission esperanca teddybear tinkerbelll Miss.Ricci mims.89 Adi888 ines.h blond Gea _____________________________________________________________________________________________ Сезона на коктелите е, истотака и на љубеницата па затоа ве поздравувам со коктел од љубеница!
До koritsaki, интересно ми е да читам како ти расте бебушот, а и преслатка е (иако си млада мама, посветена си и се приметува колку си ја сакаш ќеркичката ) И посебен поздрав до Annath -имам некоја посебна почит спрема тебе, ми изгледаш како многу мудра и созреана жена, приземна и полна со разбирање и знаење...
Поздрав бек илипили. Не бе, не се изгубив, туку периодов ми беше напнат, на сите страни бев и затоа пишував али поретко. But I'm back now. СП до Look nena2010 Serafima Danilela ludoto19 и на сите кои се варат во моментов бирајте вкус и уживајте
Најголем СП до Даничап... Spoiler Лелее,готово со учење завршив.. Само бев на веридба.Вујко ми ми се ожени па ми беше мерак да си седам на поседок кај вујната
Поздрав бек и до тебе Glossy-girl. .. и до ocila и I.love.your.lips. Yipman2 фала на убавите зборови. Поздрав и до тебе и најубаво да си поминеш летово кај и да одиш. Поздрав и до женчињата кои секојдневно ми ги разубавуваат темите во убавина и мода. Имајте убав викенд.
Јас сакам да ги поздравам ilipili girl-miri Serafima Lepaaa crazyinlove19 Разладете се со едно коктелче
Фамилијата Доминковци од село Куртепе и Фамилијата Петровци од село Дрпани поздрав со песната http://www.youtube.com/watch?v=m3oTaQliEOk