Поздрав и до тебе Џокси со една зимска насмевка (Обожава да се тркала во снег, многу е мрдната ) Поздрав и до твојата певачица, го гледав видеото А воедно поздрав бек и до Серафима - секогаш ме изненадуваш со многу убави фотографии По еден сладолед за двајцата
Еден специјален до Старфиш, делиме иста "љубов" Спојлер И поздрав до Лепа, зошто е најлепа , женска си ми заштедила и време и пари
antonina La.Reina.Del.Sur pamelche Divinebutterfly ..Девојко фалиш, апелирам сместа да пишиш нешто Разладете се малку
Сп до Другарка! Баш ме замисли кога пиша дека ќе си одиш, имав некоја ваква фаца, , и оп, те гледам денеска во СДК . Ако не си човек од збор, ние па те поштуваме. Викам јас одамна, форумов е издувен вентил , наместо да спамирам наоколу, спамирам тука. И некој дури и ме чита, па кај на сета мака ме чита, па уште и ме лајка.
Јас бидејќи сум нов и никој не познавам....еве специјално ве поздравувам......сите моментално присутни членови........
До Љубам. Постот за мајка и’, ме пресече. Сета болка, тага, среќа, мајчинска грижа за нас што ја доживуваат нашите мајки, со ништо на овој свет не можеме да им ја компензираме, освен да ги сакаме до срж. Би ги поздравила сите Мајки! Едни се на овој свет.
СП ... до новите форумски членови. Бидете умни и пишувајте креативни и реални постови. За да не им отварате работа на модераторите.
Хмм, СП до девојките што ги читкам редовноо Glossy-Girl Ljubam Shelea Trendafilka Hipica k.i.m Snow-Queen Lilit Ии повелете едно леттно освежување..
Поздрав бек до тебе девојче, секогаш задржуваш внимание со твоите постови Исто специјален поздрав до: girl-miri Phyramide-најубаво да си поминеш EleMental-фалиш бе дечко на форумов И сакам еден многу специјален поздрав до битолчанките и битолчаните да испратам, посебно до Adi888 и DivineButterfly. Освен тоа што имате што да кажете во постовите, кога го читам вашиот дијалект ме пренесувате на едно друго место, во едно друго време......ме враќате на најпрекрасните моменти во мојот живот, моменти што сум ги доживеала токму во Битола. (крвта не е вода, ме влече нешто таму назад ) Посебна сорта сте вие таму, има нешто во воздухот што ве прави посебни и поинакви (на добро секако) Страшно ми недостасува градот, морам да одам наскоро