Специјален поздрав до сите што на дигитрон знаеле да напишат „обеси се“ и повулгарната варијанта „е*и се“ зошто им било досадно на часот по математика.
поздрав до- I.love.your.lips перла илипили Н.кетј IvanaMkd kikav еленкушка Mrs.Cuper Hipster бидете добри здрави и живи
Специјален поздрав до Danichap-ме трогна постот во СДК,како истите работи и јас да сум ги проживела и би го напишала на истиот начин. Колку различни,а исти судбини има кај луѓето.Те гушкам мила и мило ми е што иако е тешко премина преку се и имаш некој крај себе Girl-miri-најсрцка си, никогаш не ме забораваш, ми фалат нашите разговори Mrs.Cuper- не сум те поздравила подолго време Kim -мојата друшка навечер Gorde-колешка ми да не си ја заборам Lux- само напред и не губи надеж,ќе ја достигниш посакуваната тежина Perla-да не си ја заборам. дека ќе ме скрши ако ја заборам N.Kety-не сум те читнал низ форум- Бакнежи до сите и ете ви по едно вакво А .за тие што не сакаат и што се на пред одење на одмор диета и за со колачето да ни оди еве ви разладување за сите има по еден,бирајте
СП до Еленааа и Дузи! Не бре тоа, а видиш пишале овие двечки момички знаеш дека за нешто солено ќе се фатиш и ќе си се насмееш ете така, ќе ти процвета денот! Ептен сте ми тандем, тука и Лудото е во комбинација, ју мејк мај деј!
Денес ќе си ги поздравам ilipili - арно што не си ме заборавила инаку.... Girl-miri женска бе што бидна од дамна не сме се читале
ilipili -одамна ја немам поздравено T.e.d.d.y-никогаш не ме заборава perlaa-одамна ја немам поздравено cveke123-одамна се немам читкано ос неа I.love.your.lips-За убавите муабети што си ги иамм со неа Glossy-girl-поздрав и до тебе Gordana10-за убавиот муабет на чет Jule.Sk-за убавиот муабет на чет На здравје разладете се
Поздрав до Rubiii, my dear friend која се загрижи за мене затоа што последен пат на логирање на форумов ми било 4-ти мај, ама еве сега пак се логирав, а воедно и сите феминки што ме знаат, нема што да се грижат - ловецот ви е well and alive. Еве за недела дена ќе се вратам пак во полн сјај на форумов, затоа што ми завршува испитната сесија. Btw Rubiii, зашто си наместила бе да не можеш да примаш лични пораки, па не можам да ти одговорам на пораката. Anyway, еве поздрав до гореспоменатата феминка. http://www.youtube.com/watch?v=qObzgUfCl28
Спрецијален поздрав за сите што цел живот ја бараа песнава и уште се сеќаваат на неа: http://www.youtube.com/watch?v=PNwI1DEx01k Сега кога ја најдов, I can die in peace.