СП бек до crazyinlove19, girl-miri, ilipili, T.e.d.d.y, ocila и I.love.your.lips СП и до Annie.mk1, glow, Adi888, Divinebutterfly, Plavusa.17, drugarka, Gordana10, Hipster, IvanaMkd Повелете разладете се
Да? Рикнаа денес у 5 сабајле! Огромен поздрав до тебе Пеперминт И до мојата зеленоока, затоа што знам колку го сака тој град
Јас сакам да си ја поздравам Trendafilka, со чие мислење во темата за богат партнер, апсолутно се согласувам. Кога за истото одамна дискутиравме во друштво, сите ме гледаа како недоветна, па почнаа муабети од типот - веќе не сме живееле во општество со затворени касти. Е не живееме де, ама не ми ја разбраа поентата. И ете така кога те прочитав тебе во темата, како од збор до збор да си ме цитирала Еве ти подарувам едно fortune cookie
Ви посакувам “Убав Почеток “ за Понеделник “Без Проблеми “за Вторник “Без Стрес“ за Среда “Без Грижи“ за Четврток “Насмевки“ за Петок “Мир“ за Сабота и “Многу благослови “ за Недела Имајте Прекрасна Недела и Благословен Ден Денес.....до сите Феминки
Денеска сум расположена да поздравам дел од моите омилени женчиња. Многу гушки, поздрави&честитки до: Старбакс, Штрумфетка, Хипстер и Ана Каренина. Имајте убав почеток на неделата. И ништо од бизнисот без едно ајс кафенце.
...до Каша! Смисли си свое коктелче Вика се Магнолија Колада! Не ти го кажувам рецептот додека не го пробаш