Сп до Пеликуна затоа што секогаш наоѓа време да ме сослуша и да ме советува Дволичен и Палестинец ми крадат насмевка од лицево кога ми е најтешко со нивните коментари на одредена тема
Поздрав бек и до тебе мила се ке биде во ред. И посебен до крејзи лејди и нејзиното вракање назад Почастете се
Мене пошто подолго ме немаше,а гледам сте се сетиле на мене ќе ве поздравам сите,а и special праќам до Adi888, Mrs.Cuper, Lepaaa, Libera, Annie.mk1, Miss.Ricci, k.i.m, green.eyes ( мило ми е што ти се допаѓам,со се дијалектот ), antonina (ммм ми го погоди кафенцето!), ocila, I.love.your.lips, Glossy-girl, thelittle17, ceca-1, до Yipman2 за интересниот поздрав (ме изнасмеа,мило ми е шо не расположуваш) , ilipili, tweety26, AnaKarenina, Pelikuna, martinuska, CIA, Elennaa, Lux, crazyinlove19, Doozy, DAngel, Angel92, Hayley, pamelce Овие за вас
Мене не а? Иначе поздрав до СИТЕ кои ќе го прочитаат ова. А најголем до Divinebutterfly, бидејќи ми се свиѓа она на првата слика.
EEee еве јас по 1 пат ќе си ја поздравам fallenangel .Би и посакал да си биде среќна во љубовта што би рекле ние како мува без глава
Divinebutterfly Mrs.Cuper Annie.mk1 CIA Pelikuna Martinuska Butterfly15 cindarella5 Plavusa.17 starbucks green.eyes Gordana10 K.i.m thelittle17 Pamelce ilipili girl-miri crazyinlove19 Glossy-girl Miss-Ricci Firequeen Lepaaa
СП до Розич, си се најдовме складни во фудбалот во доста полиња, што клупски што репрезентативни! Живели, за многу години! Да ги дигнеме Манго и Кватро во ваздух!