До сите оние чија животна желба им е да пазарат во Шутка.. шала на страна... Поздрави до сите кои сакаат да ги пробаат сите вкусови на сладоледи мене животна желба ми е
СП ДО T.e.d.d.y,Lepaaa,girl-miri,Glossy-girl,Lux,SimplyElegant,baguf4e,Wild.Child,Angelche,Annath,Lilit,crazyinlove19,perlaa Spoiler Девојки почестете се http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... AlMwcD_7Dx
До сите што мразат кога ќе им кочи интернетот или кога ќе им се појави kill pages. Искрено, наместо да ги убијам странициве(оти така излага во буквален превод), ко ќе го дрецнам компјутеров, имат да летат низ тараса. Ќути некако го напишав постов.
Исто и од мене, да надополнам денес многу ја испоштуваа на Бекстејџ па дури и за колумнистка на неделата ја прогласија. Мајко милааа
СП до Пирамитка Повели разлади се Spoiler СП и до Серафима,Н.Кети,Фаирлес Повелете женски Spoiler И уште еден Сп до Чија си Spoiler
СП до Диванбатерфлај, Тринкрбел гирл-мири, Јипман пупи.гирл, ТеаЕспозито Мерлин-Монро, ајлавју29 Адди8, ЦИА Леппа, антониа Анатх, Лареинаделсул батрфлај33, СОВРШЕНСТВО Мрс.Цупер, к.и.м памелче, ЏингрлакаЏикица Гордана10 херера Сноу-Квин
Сп до Лудотo.Поточно до нејзиното кученце што ме дочекува секогаш кога идам кај дечко ми. Ѕверче бесно,убаво. И до Пирамитка...Што е тоа светкаво од кокос и ванила??Одма пријавувај на шалтер . Еве ти еден исто толку миризлив и светкав пољубац!