Ма јас сакам да го поздравам професорот по италијански. Најголема веројатност е да го сретнеш него кога си излезен во град. Сакам и мене да ми каже нешто на италијански паа
Е па бидејќи не сум поздравила тука никого долго време, ми се собравте повеќе Па да не пишувам на секој 2 саати по еден поздрав, групно ќе ве поздравам и ќе ви кажам дека поздравов е од посебна причина Посебни ми сте Да не бајам многу Еден нај СП до Ким, Дивајн, Глоси, Мрс.Купер, Сара, Малечката, Горде, Твити26, Лепаа, Хипстер, Либера, Старбакс, Сноу-Квин, Батерфлај15, Aди, Плавушана, Џули, Серафима, Есперанца, Мимс Реинбоу, Блексвон, Теди Мечето и Теди Греј, Дузи... Дека сум заборавила некоја тоа 100% но тоа не ја намалува нејзината важност во споредба со горенаведените ми женски Јас не пишувам многу ама тоа не значи дека не ве читам. Апсолутно никако. Мора малку и од мене да се одморите па више ја напнав Ајде летово нека ви биде најубавото лето до сега, но нека не биде поубаво од наредните лета Доста ви се коктели, на ви јагоди
До Johny ... На повидок имаме уште еден вреден форумски лик кој чуствувам има што да понуди . Ај уште еднаш јавно да ти заблагодарам .
СП до: Литлдевил Старбакс МисРичи Купер Ади Ани Марбела Ангел Блексвон Лилбејби СимплиЕлегант Лукс Ким Дивајн Лудото Хипстер Дузи Розич и сите што ме поздравиле, а ненамерно сум заборавила да ги наведам во постов...
До Љубам, имаш добри ГПС координати, хуху! Тоа чистинката на врх брда ви ја сакам, џоа Холивуд, и Скопје пред тебе на дланка, абе будалаштини да праиш Шала на страна, ѕверче си! Огромна почит од мене за се што правиш!
Поздрав бек до Мис Ричи, која ја има како да ја нема и до Плавуша, јас и Плавуша се кладевме и ако изгуби ќе има клоца од мене. А ќе види дека ќе изгуби.
Најпрвин Поздрав до Ана - Каренина Спојлер http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%88%D0%BE%D1%83-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%81/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%98%D0%BB%D0%B5%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0 Потоа: Плавуша, Мисс Ричи, Сноу, Гордето, Пирамитка, ЛилБејби, Старбакс, Дивајн, Лудото, Сара, и до сите Тедди . Спојлер Ана и ти можеш да се послужиш.
Поздрав бек и до тебе драга. Повели, да се освежиш во најжешкиот ден од неделата. Спојлер И СП до : marama, rossonerka, Artemission, pamelche, Spidy, danichap, Lux, Аnа-Banana... Повелете по еден сладолед. Има за сите. Спојлер Сигурно имам заборавено некој, ама тоа е...
Поздравче и до тебе TheaEsposito од прежешкото гратче,се оладив со сладоледов фала ти И поздравче до k.i.m изивни за сликата синојка што те исплашив,не беше намерно
СП до оние што пишувале во темата Кој постира последен...победува, што моментално се наоѓа во отпадоците.