СП до Оззи Ејнџел, Оффспринг и Лолипоп 23... како ве осознавам така ве поздравувам ... вие сте многу а јас сама Од рано утро работно ,па и помалку надsирнувам на форумов
Драга озбилна жено, фала ти за поздравот! Сакам да ти кажам си не сместила убаво сите три! Еве еден најголем поздрав до тебе и една и едно од мене за да имаш убав ден! пс- поздрав и до тие што си ги сместила со мене- Офф и Лоли!(Лилипут) Ве сака Оззи Ејнџел! понатаму во мојот поздрав ги вклучувам сите феминки што досега не сум го поздравила!
СП до TheCandy880,teddybear,x.Daisy.x,chika,skyAngel,gjavolce,Miss-Independet,Smilly,nenuska,e4ence,Offspring,Unfaithful18,WildChild иии сите други форумџики што не сум ве набројала(немој да ми се лутите ) p.s.Нека ни е честито новиот изглед на форумот
СП поздрав до сите што ме поздравиле и сите што не ме поздравиле и сите што ги поздравувам Хахаха ма сите ве сакам денес!!!!! е така да си знаете
Фала ви на сите на позз. Еве од мене СП позз до сите будни , а ти што спијат нека се разбудат па ќе ги поздравам
Фала Озбилна жена. Чест ми е да примам поздрав од тебе. Еве јас ти враќам во двојна мера. Поздрав и до милата ми Ози , која денес гледам не ме заборавила. Love you
pozdrav do site da ne nabrojuvam da ne zaboravam nekoja,a SP do KARAK,vik4e,i doktorka an koja mi stanuva se pomila
СП до ситеееееееееееее,ептен ситеееееее,веќе сум весела затоа што сите сте тука......а најспецијален поздрав до ненушка и ти си ми мене мила одамнааа ехехеееееееее........поздрав до сите и 10000000000000000000000000000 за вас
Поздрав Оззиче мое Те гушкам најсилно... Поздрав до Лилипут . Озбилна жена чест е да се прими поздрав од тебе Те поздравувам и јас најмногу... Поздрав до Трендафилче, шкорпијата моја мила