Divinebutterfly Magnolija anabel-a Annath Gordana10 AnaKarenina Ludoto Teddybear Pelikuna Phyramide Морам да ве поздравам со нова сензација овие денови...сушиии! Морате да одите во ресторанот на Ленинова, прекрасни се.
Специјален поздрав до Lux и kim ,затоа што се активни и ми имаат оставено позитивен впечаток едит: и да не ја заборавам Doozy која им има помогнато на повеќе луѓе (повеќе се мисли на учениците околу образованието)
Анушкаааа, знаеш дека ме погоди нели? А од пред некој ден каква лига иам за суши, мислам дека би изела, дури и 30 парчиња....уммммм да! За Нобу збориш? Како и да е, поздрав и до тебе. Леле како ми се пријаде сега пак, добро, зошто вака ми правиш?
Денес сакам да ја поздравам Тенкаи. Убаво е кога има некој тука кој троши макар и минута за да види што имам јас да кажам. Не ти праќам ни лубеница, ни коктели, ниту ништо ладно во овие жешки денови, ти праќам една гушка од мене!
Ти благодарам за поздравот Mysterious. Твоите постови во Што би му кажале не можам никако да ги прескокнам. Се надевам сè ќе ти се среди. Гушка и од мене до тебе.