Доооо srcekrsacka многу ми е интересна кога ја читам во што би му кажале Опушти се и не се замарај со мажите. До Gordana10 , ИванаМК, И до сите што едвај чекаат дожд
Spoiler Можит напнав јас, ама ај ко ве поздравува да ве поздрава уште еднаш. СП до сите спанки/спанковци и до сите што обожаваат да сонуваат. Исто така поздрав до сите што сакаат да се тегнат в кревет.
До моето разгалено маче кое секогаш знае да ме насмее секогаш е расположеено за игра ,не смеам да се почешам од комарец одма ми скокнува ,многу е мило кога пишувам на тастатура ,демни па скокнува си игра со прстите и пишува глупости . Може па и сака да каже нешто со напишаното,ама кој да го разбере. Поздрав од мене и од моето маче тролче еве што ви напиша ш7777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777ццццццццццццццццццццццц0њњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњ0њо6664ггјјјјјјјјѕѕѕѕѕѕ8888888888888888888888м, ц к цк кццџлгн6фг/ (ако знае некој превод за ова нека пише лп)
Има најсвечен и најспецијален поздрав денес JuLleE дека ја делиме истата Италијанска љубов Вечер да не се нервираме веќе и да се радуваме П.С Простете, поздрав до СИТЕ навивачи на азурите и да ни се повтори 2006
Фала на поздравот Ким, позвраќам со уште поголем. Се сеќавам пред некоја година кога работев за охриѓаните, самошто ќе речев - де прати абер да пуштат платичка, магично пристигнуваше на сметка за некој ден. Абре врскаџика, не е шала. Good times. Поздрав и до Дузи, со надеж дека ќе го одржи и зголеми нејзиниот будалешки дух, правопропорционално со годините кои доаѓаат на контото. До Тедимече, која си го слончкаше и бањаше газето в енѕеро (она де, го знаете, на Ким, Теодора и Ливинг енѕерото ) додека сите ние се вариме како во казан за ракија-брзосмртка.
Jас кога требаше да се видам со Tрендафилка, косата одма вечерта си ја измив да ми свети знам дека мрази мрсна коса, па така да кога се гледам со нејзе, гледам косата да ми е во најдобар ред Aјде поздрав и до вас двете
СП до Phyramide, заради нејзината фантастична (дез)ориентација во времето Spoiler Ќе ти поклонам роковник/планер/како и да се вика тоа чудото
Најспецијален до: Љубам Багуфче Мysterious anuskaNESTLE annnni Spoiler Мислам дека знаете зошто Изволте женски разладите се
Ова не смее да остане незабележано! Сп до Љубам зошто ја сонував ноќеска како ми подарува мини прасе! И ми избега низ гтц,ама го фатив Гиле и се мислев што да правам со него!