СП до Горде, и до Марамка, зашто одамна, ама многу одамна не ме израдувал мувабет со неа И до Џулка, и до срцкастата КрејзиЛејди, и до, и до, и до, пола форум, ако не и цел, што се така убави и фини, ко мало јато ластовички во толпана чавки
СП најмногу до Росоњерка. Многу ми е мило што росоњерите и бјанконерите се соединети за ИТАЛИЈА! Поздрав и до другите „италијанки“ на форумот. До Марама, Тедимече и Џули, одамна си немаме муабетено. И да ја поздравам и јас Лилит. Кај ќе одиме мор на одмор оваа година? И постарите феминки Бројче, Кате 21, Хипица и уште неколку кои не пишуваат, а фалат. Се надевам дека ако читаат ќе се пронајдат и ќе се вратат.
СП до сите обожаватели на топол и вкусен сутлијаш... леле од кога немам јадено, утре ја терам мајка ми да праи!
Ви благодарам најмногу на сите за советите, ми олесна малце. Најголем СП до Lepaaa - ти благодарам. СП до Gea, EleMental, Ann.94, MandyLane, HardSex и XMaN - ФАЛА ВИ НАЈМНОГУ! Добра ноќ.
Голем поздрав до malechka со најубавиот и најинтересниот tumbler, јас редовно те пратам и се заборавам да ти пишам
НАЈСПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО АнушкаНестле=девојко ме остави без зборови кога ги погледнав сушите уфф ТеаЕспозито:up: ГлоссиГирл:up: гирл-мири очила Совршенство Горданчето срцекршачката malechata Лиллит лудото19 Вииииип Мини-Моусе Мерлинка ИванаМКД Мисс.Ричи Ве поздравувам со http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... b6BN21sD6l