Најголем СП до Calliope - фала ти, премногу. Исто, СП до Hipster, фала ти што ми го посетуваш блогот и што ти се допаѓа - I am guilty for not posting almost nothing for a week. Ама ќе се поправам, почнувајќи од денес. СП и до I.love.your.lips.
Фала за поздравот женска. Позз бек и до тебе. И да знаеш ептен ме застрви со Милкава. Иии, СП до Annath
СП до СЕРАФИМА Еве девојко разлади се, заблажи се Спојлер СП и до сите што се горди на себе и на тоа што го работат ајде женЦки повелете Спојлер
До ДивајнБатерфлај Даничап Абеја Блексвен Ивана.мкд Лудото Бацки и гушки за сите и по еден сладолед..
И јас ја поздравувам со СП TheaEsposito koja е најголемата обожавателка на Хатиџе Султан Во поздравот ќе додадам и слика на нејзината најомилена
...до Лепа и до Мимс. Те читам во ,,Што зготвивте последно‘‘, ептен си била вредна. И неќна ме настрви со вафлите.
Greetings from Greece,actually,Macedonia. Морав да ја овековечам оваа убавина. Ве поздравувам со едно ладно Nescafé
Одамна примам многу поздрави, ви благодарам девојки.....па бидејќи јас одамна не сум поздравила никого,сакам тоа сега да го направам....почнувајќи на чело со: моето трудно meU, со една слика...она си знае зошто Спојлер perlaa...еден специјален бек за тебе ти благодарам за поздравчете,повели едно кафенце правев сега за мене па еве и за тебе направив Спојлер до crazyinlove19,девојката за која, пред да почнам да и ги читам постовите прво зимам палома марамчиња,зошто солзи ми навираат од смеење за тебе мојот омилен tropical sunrise Спојлер ocila Stoimenovska pamelche ana-banana,за вас џенцки,можам да речам дека ме воодушевувате што така млади сте на форумот,но мислам не е тоа на недале две,туку што сте активни, и што воопшто не се лутите туку ги слушате постарите .....за вас само лимонада,зошто сте малолетни Спојлер СП....за комуникативната и дружењубивата antonina за тебе посебно еден cuba libre Спојлер CIA и FBI....FBI и CIA........како и да свртишти изгледаат како две опасни девојки....чувари на форумот голем поздрав и до двете, поготово до снувалката ЦИА.....за вас две посебен тандем: Спојлер white and black russian СП до Trendafilka и Doozy ви посакувам преееекрасен одмор, едно бањања во морето посвете го за мене Спојлер до едната и единствената и незаменливата.....Serafima,поздравов е знак на извинување,што се ветувам дека ќе се видиме,ама никако патот да ме нанесе кај неа.....а тоа благите нон стоп ги сонувам јас не те частам со торта зошто ако јас правам,таа би изгледала вака затоа повели природно цеден сок да те освежи Спојлер Нај СП до Hellen, која навистина знае да пружи подршка кога највеќе треба ..... за тебе еден подарок: Спојлер до величенствената Sara123...девојката која нон стоп служи со нешто кога сонува....а фала богу секој ден си сонува, па јас секој ден си добивам благо редно е сега јас тебе да те почестам Спојлер до drugarka.......девојко јас мислам дека треба да си ја осигураш насмевката како славниве што си прават за делови од своето тело Спојлер sex on the beach до Lepaaa и нејзината последна модна комбинација Спојлер sex and the city до девојката која повеќе пати ме поздравила, а јас жив срам ни еднаш СП до I.love.your.lips СП до I.love.your.lips СП до I.love.your.lips СП до I.love.your.lips СП до I.love.your.lips СП до I.love.your.lips СП до I.love.your.lips.................јас мислам дека успеав да надокнадам Спојлер Не е фер не можам веќе да ставам смајлиња......ама па не сакам да не ве спомнам, зошто нон стоп ве читам, баш сте позитивни,внимателни: мнооооогу ве поздравувам Miss.Ricci T.e.d.d.y girl-miri Adi888 Glossy-girl Elenuskaa cigarce tessi SanjaKirchner cinderella5
поздрав до моите феминки ilipili Gordana10 perlaa I.love.your.lips очила исто така поздрав и до- julie77 green.eyes AnimeHQ ВИ ПОСАКУВАМ СЕ НАЈДОБРО
Специјален Поздрав до најмилата ТеаЕспосито. Поздрав бек драга,благодарам за поздравот. Имај убав,не,не, најубав ден.
Поздрав бек до Сноу . Овие коктеливе долу што се за нас, се надевам не содржат алкохол, не пијам јас.. А не сакам да чепкам од подароците погоре, не чепкам нешто што е туѓо. Вчера си седев така на балконот и кога одеднаш се појави виножито. Ме потсети на една многу мила форумџика која многу придонесува за форумов... RainBow
СП до Марбела, ти благодарам на тоа што ти се допаѓа кај мене! Повели еден од моите омилени коктели, освежи се.