Поздрав бек и до тебе Сноу.. како и до Еленнаа...Ви благодарам на помошта Почестете се во овие летни горештини...
СП назад до Сноу Повели женска разлади се Spoiler Серафима Знам дека не пиеш алкохол па еве еден сок од јагода Spoiler Perla Повели кумо Spoiler kate-the-great Tи благодарам за помошта Spoiler Fairles Девојко каде си? те нема одамна Spoiler N. Kety Женска и тебе те немам одамна сретнато кај се изгуби Spoiler
СП до поздравувачите ама се молат понизно да не шлакаат торти и сладоледи тука на темава, секој ден ја отворам, ми се тресат забиве ко пред колење Диетално нешто, ова, она М? Ајт, поздрав Серафима, Озбилнана што се помалце ја има, Ана и Ариел, денес сакам нив да ги поздравам
Лилтке ме пресмеја.. уште да знам што значи некој прасе да ти подари.. Пирамитке.. моите ЏПС координати се изместуваат брзо, не сакаш да ги имаш верувај хуху.. Лепа, Бичхед, Дивин, Тинкербелл, Стоименовска, Оцила, Антонина, Синдарела 5, Глоси грил, Кравче, знам дека доцнам со возвратен поздрав ама не заборавам. Ви посакувам убава летна вечер.. и ви посветувам едно песниче на сите женки.. http://www.youtube.com/watch?v=mGg-W0_AxI4
Lilly8-Атоа што и тааа е за ноле girl-miri-за убавите муабети на чат ilipili-одамна ја немам поздравено Butterfly77-мисли дека лажам но едно да знае лажето го најмногу мразам srecekrsacka-Затоа што секогаш е тука за совет и помош убаво и романтично лето да имате сите
кога ја отворив темава ме удри една дамла од чоколадни торти коктели... СП до мартинушка и хипица обожавам да ве читам
До сите оние кои што се настинати на оваа топло време. Еве ќе ве почестам со топло чајче иако комбинацијата на чајот со 40 температура и спарно време е неподнослива ама тоа ни е .
До Циа! Треба жено јас и ти деновиве да се напиеме едно каве. Најинтересно ми е кога ќе прашаат - А од кај се знаете? Дека никако не можат да не спојат. Ама нема веза, битно да се дружиме. И СП до Примавера. Што е твое ќе си дојде, ти само учи си и терај си магаренцето напред, сите коцки кад-тад се редат.
Поздрав до Serafima. Убаво ми е кога ги читам нејзините постови, убаво се објаснети и појаснети. И затоа што е многу смирена личност која на провокациите не враќа исто, туку уште на посмирен начин им објаснува на членките што сака да каже. Ех да бевме сите како неа помирано место ке беше форумот, не дека сега е збучен де ама онака
Oooo Талиткеее Фала ти премногу на поздравот Поздрав бек од мене еве ти Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=W2735z22dyk И сега уште ако кажам дека прв пат е слушам песнава,хахахахаа Jer nemas srca,jer nemas duse! Еве и до лепотанов еден поздрав со стихов