Специјален поздрав до Блонд и СРЕЌЕН РОДЕНДЕН на малиот а веќе голем фраер,да е жив и здрав па што поскоро да си добие и една фраерка сестричка http://www.youtube.com/watch?v=Xe2Xu4onb_o
И јас сакам да ја поздравам гореспомнатата цура, или, само за сватот, за сваќата, односно специјален поздрав до емУметностемМисија девојката. Многу убав муабет во СДК! Патем, ти знаеш ли дека јас си фоткам на фотоапаратче со филм? И тоа црнобел обично. Не дека знам, ама фоткам битно, штракам Сега знам што ќе ти смислам, какво планче
СП до сите оние кои се разладуваат во овие топли денови, не со коктели туку со една, единствена и незаменлива:
СП ... до Блонд. Денес е посебен ден за неа и нејзиното малечко, полни 1 годинка! Нека му се множат, да е жив и здрав, голем да расте во убаво и паметно, среќно и полно љубов и радост човече. Ве гушкам двајцата Spoiler
Поздрав до Пирамидка...ај мор јави ми се,читај ми,зборувај ми француски,иако ништо нема да те разберам,ама многу сакам да го слушам тој јазик,толку ми е дамски,елегантен...
Во стилот на Озбилнажена Spoiler Се надевам не се лути ќе си го практикувам почесто овој начин на поздравување, интересен е Сп до И до мене нормално Треба да се најдеме некој ден вака
Нај СП до Лудото! Да знаеш денес ги направив полнетите пиперки по твој рецепт и испаднаа вери делишс! Сите дома ми ги бендисаа.
Специјален поздрав до мама Блонд и нејзиниот мал принц! Голем да расте, само да ве радува и да има најубаво детство!
Две прстиња кревам за поздрав до Пирамид и јас (и мојот газ) оти спаѓам во групата кои се топат кога им зборуваат француски, колку и да звучи тоа клише. Пред некој месец му викам на дечко ми - сега кажи ми на француски - Имаш прекрасни очи... Промумла детево нешто, фино звучеше, после му викам - па дури и да си ми рекол Ти си едно прасе, пак ќе те терам да го повториш, звучи божествено. Ииииии поздрав до АнушкаНестле, кога ќе пристигнам во нејзиниот град наскоро и ќе се џитнам во базенот со печурката има да биде земјотрес и водоскоци до небо, овие на Коце have nothin' on me. Понатаму Анабел-а, нашата инспирација и поддршка за УН диетата... да не беше она, нејзините совети и мотивација, тешко дека ќе стигнев дотука со уште поголем мотив за понатаму. Ќитки за сите.
Ајде уште еден поздрав до сите пиво пијачи! http://www.crnobelo.com/zabava/humor/12 ... te-na-pivo Симптом: Се будиш и се чудиш кај си и како си стигнал до таму. Одговор: Не си ти виновен. Акција: Напиј се уште едно пиво!
Специјален поздрав до Trendafilka, зашто те сонував ноќеска. Се возевме заедно у автобус,а ти ми раскажуваше за некои диети и слично,цеееееела вечер,цел сон само тоа. Возбудливо,знам.
Поздрав до сите кои добивте торти, колачи, сладоледи и други разни непотребни шеќери како поздрав. Еве ви заштитен фактор триеска и мрш сите на плажа да ги топите мрсните газови. Во скоро идно време се надевам ќе се најде јуначка (преобратена) да ве поздрави со соодветен мајстор кој би ви го нанел кремот.
До calliope - огромно браво за текстот во СДК, инспирација си ми. Исто, СП до сите кои обожаваат да го читаат Харуки Мураками и да го слушаат Nat King Cole. Уживајте: http://www.youtube.com/watch?v=jG4B1MUpMXo