Срамота... е да се држи лаптоп во скутот на една млада девојка. Подалеку од тој ѓавол дете, подалеку.
Најспецијален поздрав до K.i.m знај таа зошто Колешка ми Adi Cup-ќе станиме богати конечно Star-срцка ми си divine-не сум те поздравила подолго време Miss Rici-добро е што ни се врати пак со постовите Malechkata-само напред,те читав деновиве,ќе излезеш од ова посилна,верувај Ocila-стално ме поздравува Perla- N.Kety-се изгуби срцка Girl-miri-ми фалат нашите разговори Ете на сите по едно разладување
Те поздравувам и те гушкам силно, и да знаеш дека те чекам Трендафилко, не само за денска шема, ами и ноќно капење... Spoiler
До женската со најубав потпис- Примавера До женската со најубава локација-памелче И поз бек до илипили.
Специјален поздрав до esperanca , funkygirl, danichap. Традиција е во темава да се поздрави со храна, посебно благо. Од мене имате една пица.
СП до anuskaNESTLE-одамна не сме се читнале ама никако да се начекаме, мора да договориме средба на скајпче значи! ilipili-Позитивна енергија ми влева секој нејзин пост, обожавам да ја читам! Gordana10-Горданасита, лингвист невиден, сите јазици ги владејт максимално, дури и кинески знае (или пак не? ) Marilyn-Monroe, зш мислам дека ја видов саботата во албумче, со едно девојче со многу уба коса, ако беше ти таа, и ако беше таа другаркати, алал да и е за свилана шо ја носит, жими мајка вака останав (ако не беше ти и таа не битно, битно пофалив некој!) malechkata, многу паметно девојче, издржи мила, шо не поминало! До julie77, душата ми ја “облажи“ поубаво отколку со било која торта, со овој лепотанов! Мххх, како би да ме маже. (А******** ако читаш не се лути срце, јас само тебе те сакам! немасмајлињаабиставилауштедесет)! Поздрав и до Miss.Ricci- принцовите сме ние, мила! Битно е, не сме жаби! Divinebutterfly, зошто е најмила, и секогаш си правиме најубав муабет со неа! mims-89, ми значат твоите критики во соодветната тема, мило ми е ептен што ти се допаѓаат моите комбинации. Snow-Queen, поздрав бек мила!
СП до џенцкава над мене ами сите јазици, ама ко ќе се налутам на арапски зборам само на арапски у лутина
Поздрав назад до Lepaaa и ilipili. Фала ви на двете за убавите зборови и поддршката. Ве поздравувам. На сите останати, еве ви една маргаритка од сабајле, за убав ден.
СП до Калиопе и Синтиа две исклучитлени девојки сте ми! Браво.. http://www.youtube.com/watch?v=wdgRp7y- ... ure=g-vrec
СП ... до Калиопе. Девојче цело острумно, опасно интелектче ... пред се реална и тоа многу. СП ... до Дузи ... Еве ти уште една Не отварај Spoiler
Веќе сите сме тргнале да ја поздравуваме Калиопе,поздрав и од мене,ама јас имам причина...на почетокот ич не сакав да те читам,ама сега не пропуштам ни еден твој пост во СДК.
до Jулееееее Aууу од каков сладок сон ме разбуди жено!!! Aлооо лудо ај бе види тоа и тоа Mарш таму бре шалим се Jулке, на ти еден шејк,да се освежиш