Specijalen pozdrav do Katerinceee.Prekrasno devojce,PREKRASNO PEE i prekrasen karakter.Iako ne me znaes no jas te znam.Mozebi i nekogas da se zapoznaeme pozz
ilipili Gordana10 Marilyn-Monroe marama esperanca Chocolate.me Lepaaa malechkata Miss.Ricci Adi888 CIA Mrs.Cuper
Признајем, мрза сум да отпоздравувам, а и дури ве видов последниве сега, не ми текна да си го пишам имево горе во search, не знаев дека сум пропуштила толку. Шејм он ми. По еден прут да ми опнете. Дубоко да ви га захваљуем и сега да ве позамарам со мојата листа и по некој епитет, оти на темава поздравувам и висам често ко снег во Калифорнија, па сега дури сум тука да искористам да отпоздравам и поздравам некои драги фацки. Некои уште од времето на дедо Ное останале, па нема ни да ви текне може, ама за мене search bar-ов направи чуда. Фала ви. Ко булка под гол момин задник се вцрвев. Најнајнајнајнај СП до: (In no particular order!) Spoiler crazyinlove19 - Мила и ненаметлива. Adi888 - По Битолска линија, заљубеното чупе матурантче. malechkata - Ова ко сам себе поздравил, си разбираме ние зошто. Serafima - Не сум по религија, ама капа ти симнувам на се’ напишано со толку верба и трпеливост. Artemission - Згодна, ем паметна. Уште машко да бев... Trendafilka - Јака џемцка бре. Во секоја смисла на зборот. Алал. Danilela - Сограѓанска линија, чинам. Gea - Мислам дека е уште една сограѓанка и женска со вкус. Look - Оти е мила, храбра и се бори. mims-89 - Ех да сам мушкарац... MandyLane - Because all the boys (and girls) love Mandy Lane. Snow-Queen - Оти го раздвижува форумов и несебично помага со огромно трпение. IvanaMKD - Оти има неизмерна сила и живост. Ти стискам палци, можеш ти. Bright - Оти ко и никот, шири светлина со таа нејзина наивна љубов. Lepaaa - Лепа си лепа. И паметна. AnaKarenina - Креативна и позитивна личност. Да се активира повеќе! Hipica - Оти ет од Охридон мор шо најпојќе го сакам. LivingGlam - Уш една мила мома Охриѓанка. (Мислам.) julie77 - Капа ти симнувам за аватарот. Ко трејдмарк си ми на форумов. ljubam - Зошто љуби и таа љубов ја пренесува на тие прекрасни фотографии. Miss.Ricci - Позитивна ми е и интересна ептен. Theodora - Начитана и еманципирана. Уживам во секој збор бре. Cynthia - Интересно форумско чупе. Има многу што да каже. anabel-a - Позајми ми од истрајноста за диетиве! Плис! marama - Модерна џебна Венера. Колку идеи си ми дала за комбинации, толку не сум тешка. CIA - И јас не би се читала во периодот кога само јадев лајна. 2pac, м? Keep it up. Divinebutterfly - Оти и таја ет Битолчанка, а јас имам бајаги Битолска жичка. Magnolija - Мистериозно цвеќе. Толку остроумна на тие години. И за тебе би да сам мушко. Kasha - Ко и другарка и’ погоре. Ми се свиѓа што не рецка кога нешто не и’ е по ќеф. Така, така. Saya - Уште на почеток и’ удрив око на сарказмот и хуморот. Ај лајк ју Борат стајл. La.Reina.Del.Sur - Убо моме мор. Модерно и со свој стил. JoxyTheFreak - ОриЏинално човече со веќе изграден стил на таа возраст. Браво. TheaEsposito - Во глава ми остана онаа нежност од полуматурата. pamelche - Уште едно малечко, а веќе носталгично. Воедно и да се извинам што баш на роденден ти се с`снав во критикине. Me and my big mouth. srcekrsacka бре! - Кој што сака нека каже, мене ми е фацка. Ич не ја тангира никој. Jule.Sk - Поради Сашо и темана „Со кого имате најмногу сличности“ I approve. :up: И во склоп на музичкава опсесија, ве канам заедно да го доживееме островов. http://www.youtube.com/watch?v=sjzLyIZN ... re=related Луѓе, претерав. Ако ми е, кога се „правам важна“ па не пишувам навреме. Е таќе. Дубоко, високо и широко го извињавам што сигурно сум пропуштила некои, ама папсав. Ова ко ass kissing-от против кој мрчам ми беше, ама се осиќам позитивно и разиграно, па why not? Торти, сладоледи и коктели од мене не добивате оти се пресилувани на темава и веќе клише, ама затоа најискрени поздрави ви праќам, онакви какви што ве доживувам од погоре. Spoiler Лажам за јадењето и пиењето. Скржава сум, ќе си ги чувам за ПМС. До наредниот снежен бран во Калифорнија - поздрав со сите.
Абе девојчици, ме изнасмеавте иако сум денес повеќе плачка отколку насмеана Кога сакате и како сакате, па и што сакате ќе ви шепкам на француски, не ми пречи ништо Е сега не знам дали ќе и парирам на Џејн Биркин од еротскана песна со стенкањето ама можам и рецепт да ви прочитам на секси начин. Ја пржиме рибата на 250 степени...воздишка....је бејбе....потоа додаваме сос...у јеее! Поздрав до ЦИА, Мимс и Трендафилка и нејзиниот газ ! Трендафилке, паааа ти си по хип хопот, епа - нешто да ти пратам, и ич не знам дали ќе те погодам, али лично за мене, нема посекси од Французинче кога рапува поготово за момциве имам слабост - не само затоа што се повеќето од Египет http://www.youtube.com/watch?v=gYTOaZG2w8g А до другите една друга песна од IAM, онака, чисто да затресеме г’зови http://www.youtube.com/watch?v=eF-yIc5Wxm4 Spoiler Ја на тоа Црнчето како му се палам, аиии! Може да ме успива со тоа гласчето сееекоја ноќ, а богами и за време на сиеста!
^ Mоментално сум со нив по дома и ги ширам, и се жалам на Mарама дека ми се тесни Aјде поздрав и до вас две, од мојата секси салонка
Денес сакам да ја поздравам Glossy-Girl. Огроооомеен поздрав,мила. Сп и до Сноу-Квин. Враќам поздрав СтефиГрл. Имај убав ден.
leleee samo gi pozdravuvate se istite pa istite aj malku pozdrav do najgolemata srcka na frmina- Katerinceee
Специјален поздрав до : -Talita -Snow-Queen -Elenaaa -TheaEsposito -Glossy-Girl -Sara123 ( Хумремка )
СП до сите љубители и зависници од кафе. Било да е турско (едината грешка што ја правам во некои денови дур сум на диета ), било да е нес - кафе си е кафе. Не можеш да ја купиш среќата, ама можеш да си купиш кафе - а тоа е скоро исто.
Јас до сите девојки што не пушат цигари !! Е така за мој сопствен инат Дајте ми мотивација бе,не ги сакам веќе ! Еве бидејќи не ги сакате моите го*на