СП до cigarce затоа што ја делиме истата мака. СП и до Сноу Квин, Очила, Марама, ТеаБ, Пеликуна, ЛилБејби
Сп бек до:Elenuskaa, La.Reina.Del.Sur, kate21, Miss.Ricci, antonina, AnaKarenina, calliope, Ognenija, Snow-Queen, Peppermint, Adi888, tessie, T.e.d.d.y... Ви благодарам на сите за поздравите, ви испраќам уште поголеми . И сп до Abeja, за нашите заеднички теми и дискусии . Спојлер
СП до Lepaa-прекрасна ми си девојко Колешка ми никако не си ја заборавам T.e.d.d.y-секогаш ме поздравува а јас неа ретко,резил сум Pamelche-девојче кое што е фасцинантно со нејзината зрелост Perla-супер ми си џенска Повелете сите
Ваква е, ваква е, леле, иста ваква е проклетија ниедна! Сега ќе расклопуваме кревети мамичето нивно. Ако ја најдам, сакам да и рипнам и да ја џвркнам и по цена да се усмрдам за 2-3 дена. Поздравче и до тебе и ајмо сите на тепање смрдливи гасеници.
СП до *****СЕРАФИМА *****ЛИЛИТКА *****РОСИ *****МАРАМА *****ТРЕНДАФИЛКА *****ТЕОДОРА *****ЉУБАМ *****ПИРАМИТКА *****ДУЗИ Ете така,зашто ве почитувам
Поздрав и до тебе Луничка. Обично немам навика да пишувам во темава и само лајкам , ама ми паѓаш често во очи низ форумот па еве прилика, по вторпат во темава. Само сакав да те поздравам и да ти кажам дека ми е многу мило кога ќе напишеш дека се чувствуваш добро, ти се случуваат убави работи и си задоволна од самата себе. Се надевам наскоро сите постови ќе ти бидат среќни и исполнети, забележувам дека ти е многу подобро откога пишуваш овде? Како и да е, секое добро, и прави го тоа што те прави среќна.
Специјален поздрав до : Doozy Chocolate.me ilipili Snow-Queen Elennaa Wild.Child cigarce calliope Marilyn-Monroe и за на крај (шлагот на тортата ) моите фаворити: esperanca Gordana10 Lepaaa Plavusa.17 anuskaNESTLE иии Trendafilka
СП до сите кои нестрпливо очекуваат да падне првиот гол на утакмицава Шпанија-Португалија, ама не од било кој туку од Шпанија! Ајде да славиме победа вечерва!
Си знае ако прочита. Спојлер До една ич не јака форумџика. Слаба е таа, врска нема со сила и истрајност во животот. Пфффф......глупости бе, она ако била силна, не знам кој е Уште еднаш само ако те чујам вака да кажеш, ќе те истепам, ама озбиЉна сум, да си знаЈш Не само вака виртуAлно, него со клизачи ќе ти дојдам таму ху-бабa-ху да ти покажам И од инат те поздравувам со песнава, пошто уште пред да си легнам ме расони Дека на repeat ја слушам Аде ре бега сега http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY
Chocolate.me Спојлер Цел интернет го пребарав со цел да најдам барем некоја информација за the parent trap што дури се откажав. Мислам дека цело детство го поминав гледајќи го филмов и сите можни дизни цртанчиња, ама нели оние старите- нормалните. И си викам ајде ќе барам некои предложени филмови штом нема трага од овој, кога да видам.. Само по првата слика кога се залепени за прозорците познав дека е тој филм, се помочкав од среќа! calliope, поздрав и до тебе. Мерачки те читам Спојлер Патем, и дедо ми секогаш ми викаше- Детево секогаш има многу да каже, во секој момент Алапача, шта чеш
СП до Марбела, Плавуша, Лепа, Розич, Mermaid, Fallin-ForHisSmile и сите останати жестоки навивачи на фуријата што гази сé пред себе! Вива Касиљас, вива Рамос, вива Кристиано и вива Еспања!
Јас не навивам за Шпанија, но ја сакам нивната репрезентација и ги поддржував вечерва, а го мразам Роналдо, мотив + зошто да бидам за Шпанците на полуфиналето интересно ќе биде, ама ја сум за Германија. СП до сите фанови на Германија на Европското, Deutschland uber alles!
Денес ќе си ги поздравам Аbeja - затоа што ме смее со сите добронамерни совети Kravce- затоа што ми е колешка по струка Lolyta- затоа што ситнооо брои и одвај стои Calliope- затоа што ми е сограѓанка Marama- затоа што е миленица на дедо Artemission- на која и држам палци да и се оствари желбата, знам дека можеш да успееш Eli25- да и го грабнеш коктелот од аваторот и да бегаш на морееее Anath - силна си ти, знаеш :up: и до останатите диеталки на чело со упорната Trendafilka која знае како правилно се делка салцето