Нај СПЕЦИЈАЛЕН поздрав до сите што ме поздравииле и сите што секогаш си ги поздравувам. Сп и до сите останати феминки. Ве гушка и бацува Дејзи.
А да еден СП до Чика затоа што вчера заборавив нејзе да ја поздравам а многу ми е интересна и пак еден СП до тедибеар затоа што свати дека не вреди да се тагуваа
СП до Ненушка имаше честитки од мене на темата , но не си ги видела . Со внимание ги проследив твоите изјави во темата био -родители. Се надевам ќе има позитивен одговор ..мн среќа.
сп до мисс индепентент... фала мило , сп до чика, голем сп до душица , сп и до дејзи ,озии,ангелче .... и ако заборавив некој извинете ме ..
SP do chicka so koja si iznajdovme slicnosti vo semejstvata. SP do milata viki4e koja do sabajle me druzese na chat. Se izvinuvam za latinicata,podrskava nesto ne mi cini.
pozdravi ga pozdraviiiiii volim ga ko preeeeee eh da mogu poslat mu moje suzeeeee suze bi mu rekle sve..... поздрав со горенапишаните модифицирани стихови до еден примерок од спротивниот пол срдечно и без срам од долупотпишаната црвенкапа
Сп до тебе Белен, се надевам дека убаво ќе си поминеш вечерва. Сп и до тебе Теди. Јас ќе си ги поздравам, Трендафилка и Вајлд Ејнџел.
Вик(и)че нема зашто да ти е срам драга, битно е дека сум ти мила до тебе. СП и до Роуз, не сум ја поздравила. И до Мис Индепендет,до Скај ејнџл, до Вајлд ( другарката ) ,Дејзи, Теди-беар ииии Сите, Знаете дека сите сте ми мили
Гоолем поздрав до мене и до сoпствената иницијатива да си го разубавам денот ..и истиот да го почнам со така добро расположение