T.e.d.d.y-никогаш не ме заборава I.love.your.lips-за убавите муабети на чат crazyinlove19- Trendafilka-интересна ми е за читање и често ја читам Snow-Queen-често ја читам и ми е интересна cigarce-интересна ми е за читање и често ја читам girl-miri-одаман ја немам позздравено Bel-Golub-
^Ама не само вечерва, туку од како памтам за себе и знам што е фудбал АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ удри по неверниците и плукачите ИТАЛИЈА МОЖЕШ!!!!!
Special.Someone- фала мила, навистина ми значат ваквите поддршки. tessie Libera Kate21 И сп за сите останати кои секогаш биле тука да ми дадат совет. Многу се, да не ги набројувам, само сакам да кажам дека сум им премногу благодарна.
До сите оние кои врска немаат од фудбал и се среќни затоа што на Европското првенство му се ближи крајот.
Еве ме мене уште еднаш во темава .. но морав да упатам еден голем СП до Anabelle. Ај што редовно ја читам, ама сега кога го видов постот за Chase and Status во СДК, ме изненади и тоа многу. Не ги слушам многу-многу, пред некое време дознав за нив со No problem, па почнав и уште неколку песни да слушам. Ако имаат концерт ќе те дружам сигурно .. Ќе го надополнам поздравов со една од моите најомилени. http://www.youtube.com/watch?v=JJreihOW3ZA
СП поздрав до Sartela, која во 4ам си тупеше мозок со цел да ми помогне. Гушки Исто така СП до сите што во недела ке навиваат за Шпанија.
хехехе не е ништо пати ова, шојма врска мислење различно да слушниш инаку и јас за шпанија навивааммм
Специјален Поздрав до - Glossy-Girl - ќе ми недостасуваш. До Zaboravena - До tessie - Ме изнасмеала вака по сабајле. До CrtanFilm - како знак на благодарност. До Hipster - затоа што ми се допаѓа како лик ~
СП бек Сара! Ако не се читнеме низ темиве денес, среќен пат утре и убаво да си поминеш кај и да одиш Спојлер