Најспешлски до кенгур прва класа Go-girl Затоа што ... Многу лесно се смее, никогаш не прави досаден муабет, одлично прима зафрканции дури иако некои можеби ги претерувам и бидејќи има остар јазик и ми враќа, па ме повредува силно :'( Најспешлски и до Neytiri, звана lips , затоа што многу сака да плива.
Cпецијален поздрав до сите што едвај чекаат да почне Kошарка! уште 3 дена! Cителовци малце напнаа, ама кога напнуваат за убаво нешто простено им е! Hека им е среќно на кошаркарите, ако за нешто давам најмногу шит во земјава, тоа е за Mакедонската Kошаркарска Pепрезентација
Поздравче до Сара123. Женска најубаво да си поминеш на одмор и да се избањаш и за мене. Повели земи се едно парче
Cпецијален поздрав до Лолита777, гледам уште малце и се наближува терминот за пораѓање. Да помине се во најдобар ред и твојата ќеркичка да си добие ново другарче па да му ја пее онаа со Cимо и Mарта!
Сакам да ја позз Baguf4e Ја почитувам како лик и редовно ја читам. Девојко те сфаќам во каква ситуација си, сите сме поминале низ такви моменти кога мислиш дека цел свет е против тебе и едноставно се ќе ти се сруши над глава. Биди храбра, ќе го поминиш и ова, среќата и до тебе ќе допри еден ден, кога најмалку очекуваш. Насмевни се без разлика што и да се случило. Те честам со едно парче торта и имај убав остаток од денот.
Сабајлево, кога го прочитав поздравот ќе се превртев од стол . Ко малумна се смеев во канцеларија . Поздрав и до тебе Лудо . И позз бек до Спаркс . И до Хипстер и до Ана . Ќе го јадат Шпанциве во недела .
Сефте на темава и јас Најголем поздрав до AIT Фала ти најмногу што ме држиш за рака, за поддршката, и за последниот совет за кој изгледа ми требаше некој да ме охрабри за да се одлучам што да правам.
Поздрав и до тебе Лена (извини што сношти не присуствував.. езероно ме исцрпи ) Деновиве те барам за кафенце на зајдисонце Поздрав назад и до calliope
Поздрав и до тебе! У срце ме погоди. Брич и ќент, нешто најубаво. И поздрав бек до Special.Someone, Anna-Banana, Stoimenovska, T.e.d.d.y, Divinebutterfly и LilBaby. Не е пожелно за отварање. Spoiler
СП до сите оние кои досега возеле картинг.....уххххххххххххх полудев вечерва со другарка ми. Дечковциве наши си седеа на сепаре а ние лудувавме