СП до Dulceee... Спојлер one for me, and one for you, се надевам што побрзо, i miss you! Ииии поздрав бек crazyinlove19!
До сите ноќни птици на форумов. Како се држите? Планирате да дочекувате изгрејсонце? Јас да, вечерва ме дружи несоницата!
НАЈспецијален поздрав до оние кои јадат не било што туку... ПИПЕРКИ со ЈАЈЦАААААААААА ме акна сонцево у глаа
Специјален поздрав до - Мојата сакана дадичка- жабче -Најдобриот предлагач на филмови - Еленаааа -Нашата секогаш скоцкана од главе до пете- Марама(да нема лутиш сите ми сте згодни и модерни) -До Хипица (ви идам охриѓани таму цел месецц ) И СП до сите кои се согласуваат со сликава и се верни љубители на Дизни
СП до очила,гирл-мири, Тедди, тесси, Менди, женцкава над мене, Шелеа, Сара123,Ким и Горде Сноу Квин, анабел-а,Тхеа Еспозито,Серафима, лудото19, Диванбатерфлај, Special.Someone, Crazyinlove19,ilipili,srcekrsacka, Bel-Gulab,herera,Be-Yourself,esperanca
Поздрав бек до I.love.your.lips и tinkerbelll И сп до сите кои се би дале да се сега на некое вакво место
Поздрав назад девојко Исто и до колешка ми Гордичот Lepaa-срцка ми е girl-miri-ситно,ситно се број додека не дојди денот Adi 888 Дивајн Ким-не сум ја поздравила подолго Очила-не ме заборава никогаш Памелче Special.Someone
Поздрав до I.love.your.lips, Snow-Queen, Special.Someone и Pamelche Еве ви лимонада за да се освежите на оваа жештина
Специјален до ... MandyLane бидејќи ми се чини имаме многу слични размислувања на неколку теми. Ljubam за прекрасните фотографии, се изморив листајќи ги, премногу се MonteRinа, за синоќешната комуникација Зелени Очиња, бидејќи сме доста активни во темата за дневни секс - мети. Мене ми е срам веќе да постирам таму X-Man, зошто бе слабо поздрави за човеков? Еве еден по колегијална линија од мене! WildCherry, без некој повод, дека си ми мила
Eпа денес упатувам специјален поздрав до: - ines.h - thinkerbelll & - Elenaaa Денес на репертоар уште еден од моите омилени коктели, со безобразното име:
СП бек до EleMental -зошто бе срам? Јас ќе си постирам....кога има толку голем број на сексуљави мажи во светот, штета е да останат неискористени, макар и вака виртуелно кога не може во живо И не се губи пак, остани на форумов! Фалеше многу Си знаеш Поздрав до girl-miri која знам дека моментално ужива со малецките душички и нема баш време за форумов, ама сепак ја поздравувам многу многу најмногу Поздрав до Lacrimosa , до Жапче (со апел да се активира малку повеќе ), и до TheLittle17 (се надевам се подобрува состојбата на братучетка ти, ух колку многу ме потресе приказната само да знаеш, кога ќе се сетам на тоа до ден денес се наежувам целата )